Sport

CB Castellar, del cel a l’infern en un any per aprendre

-

Ràdio Castellar / El retorn a Copa Catalunya del CB Castellar ha acabat satisfactò­riament després de superar sobre la botzina el Grupo Marthe UE Mataró B en el tercer i definitiu partit del play-out de descens. Un cop de palmell de David Junyent a un segon del final va donar la tranquil•litat a un equip molt castigat a la segona volta per les lesions i que durant tot l’any havia aspirat a molt més que al descens. L’equip entrenat per Raúl Jodra retornava a Copa després d’una temporada a Primera Catalana. Refent l’equip amb jugadors experiment­ats en categories superiors com Aleix Pujadas, Lluís Hagenaers o Àlex Hernández i apuntalant-ho amb els consolidat­s Joelvin Cabrera, Albert Cadafalch i Jordi Navarro, els groc-i-negres van acoblar un quintet de qualitat per afrontar la temporada amb garanties.

El curs va començar amb el lideratge després de superar al Cantaires de Tortosa i l’equip es feia fort a casa sumant 4 victòries consecutiv­es

El CB Castellar tenia equip per no patir però al final va haver de suar per salvar la categoria

al Puigverd. Aviat, el tir exterior es va mostrar com l’arma més efectiva del conjunt castellare­nc, una faceta que els ha portat a ser el segon equip més anotador (1988 punts) del grup 2 només per darrere del Ripollet-Aíbaba Restaurant (2164), que ha acabat segon. Dues inesperade­s derrotes enfront del Cotonifici i Molins a l’inici de la segona volta van trastocar els plans de Jodra, que tot i això es van mantenir en la vuitena plaça.

Però una inoportuna operació de Pujadas, que el deixava KO per la resta de la temporada i la lesió a la mà de Hagenaers en un entrenamen­t, van fer saltar les alarmes. Amb tot, l’equip aconseguia quallar el millor partit de l’any a L’Hospitalet derrotant a l’AESE per 10 punts (66-76) en el que va semblar ser el ressorgir d’un equip en hores baixes. Amb Cadafalch tocat i Jordi Navarro sobrecarre­gat de minuts, Joelvin Cabrera es feia amb la direcció de l’equip, fent un pas endavant i mostrant la qualitat d’un jove que encara té molt a dir. Tot i això, cinc derrotes en les últimes cinc jornades van abocar a l’equip a la zona de promoció, jugant-se el ser o no ser en el derbi vallesà a la pista de la Pia Sabadell, on els de Jodra queien després d’un nefast últim quart. La resta ja és història; en l’últim partit de la promoció de permanènci­a, els vallesans van imposar-se al filial de la UE Mataró, certifican­t la salvació.

El bàsquet però, viu avui una nova cita. El Circuit Català de bàsquet 3X3 d’Igualada. Les finals, que es disputaran a partir de les 18.45h, es veuran a les television­s locals i XALA!

 ?? //ALBERT SAN ANDRÉS ?? Hernández en el tercer i definitiu partit del play out contra el Mataró B
//ALBERT SAN ANDRÉS Hernández en el tercer i definitiu partit del play out contra el Mataró B

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain