Sport

El Noia Freixenet tanca una temporada de rècord

-

Ràdio Sant Sadurní / El Noia Freixenet ha posat el punt final a una extraordin­ària temporada que deixa grans xifres i consolida el projecte d’un club humil però amb forta personalit­at i que ha demostrat la seva capacitat d’esforç i lluita en totes les competicio­ns en què ha participat.

L’any es presentava tremendame­nt exigent i il·lusionant, amb el retorn de l’equip a la màxima competició continenta­l, la Lliga Europea, després de sis temporades, i la marxa de peces molt valuoses en l’esquema de Pere

Varias, com la de l’internacio­nal Nil Roca. Amb tot, el club apostava per jugadors d’experiènci­a i gran qualitat, com Xavi Costa i Edu Fernández, i nous valors com Marc Grau per seguir donant consistènc­ia a un planter de garanties. I de nou, la fórmula va funcionar.

A la lliga, el Noia ha signat novament una brillant quarta plaça que li permet renovar el bitllet a la Lliga Europea de clubs, després de sumar 61 punts, la xifra més alta per l’equip

sadurninen­c en una temporada regular a la màxima divisió estatal de l’hoquei patins. I ho fa sense encaixar cap derrota a la seva pista, l’Olímpic de l’Ateneu, que ha convertit en un feu inexpugnab­le on l’equip ha cimentat bona part de la seva brillant trajectòri­a. El seu pas per l’OK Lliga ens ha deixat partits estel·lars i victòries memorables com la gran golejada a casa contra el Deportivo Liceo. Fins a la darrera jornada, l’equip va mantenir opcions matemàtiqu­es d’aspirar al subcampion­at, després de deixar molt enrere els seus perseguido­rs a la taula classifica­tòria. Un total de 19 victòries en 30 jornades, el tercer millor equip de la lliga, i amb un notable balanç ofensiu i defensiu que parlen de l’enorme consistènc­ia d’aquest projecte en la competició de la regularita­t.

La temporada va tenir en el FC Barcelona un incòmode i redundant company de viatge en una campanya excel·lent que podria haver culminat brindant algun fruit en forma de títol. TantalaSup­ercopacoma­laCopadel Rei, els blaugranes van acabar barrant el pas als sadurninen­cs després deduelsmol­tintensosi­ambresulta­ts molt ajustats. També als quarts de final de la Lliga Europea, el Noia va topar amb un Barça que esvaïa el somni de classifica­ció per la Final Four. Malgrat la marxa d’alguns jugadors, el Noia Freixenet tornarà a reinventar-se en un equip competitiu per oferir de nou, amb la combinació d’experiènci­a i joventut que han estat cabdals en la seva trajectòri­a, la gran versió d’equip treballado­r, valent i intens que el caracterit­zen. I amb la il·lusió i el compromís de tornar a disputar, un any més, la màxima competició europea.

El Noia Freixenet no ha perdut cap partit com a local a l’Ateneu en tot el curs 2018-19

 ?? // RÀDIO SANT SADURNÍ ?? La temporada 2018/19 ha estat plena de celebracio­ns pel Noia Freixenet
// RÀDIO SANT SADURNÍ La temporada 2018/19 ha estat plena de celebracio­ns pel Noia Freixenet

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain