Sport

Fins a 9 places per equips catalans a la Superlliga 2 la propera temporada

-

La resolució de les competicio­ns de la temporada 2019-2020 emesa per la Real Federación Española de Voleibol, on es fixaven els ascensos i descensos de les categories espanyoles, implica que els equips catalans tenen fins a 9 places a la categoria de plata del voleibol espanyol. A banda dels descensos de la Lliga Iberdrola, hi ha permanènci­es i els ascensos de 4 equips.

A la Superlliga masculina 2 hi haurà un total de 4 equips catalans la propera temporada. A la permanènci­a del Tarragona SPSP i el Voleibol Mundet, s'hi ha de sumar l'històric ascens del CEVOL Torredemba­rra i la tornada a la categoria del CN Sabadell. D'altra banda el CN Sabadell, també obté la plaça al ser també un dels equips de Primera Divisió que encara tenia opcions de classifica­r-se per a les fases en el moment de l'aturada de la competició pel coronaviru­s. En categoria femenina les places per a equips catalans són 5 tot i que amb molts factors clau per decidir i que defineixin quins equips acabaran competint en aquesta categoria. Segons les decisions preses per la Comissió

Delegada de la RFEVB, dues d'aquestes places les ocuparien el DSV CV Sant Cugat i el CVB Barcelona, després del seu descens de la Lliga Iberdrola. A més, s'hi hauria de sumar la permanènci­a del CV Esplugues, en una gran temporada on ocupava la cinquena posició en el moment de l'aturada de les competicio­ns.

Les altres dues places que tindrien els equips catalans serien la del Voleibol Sant Just, primer classifica­t del grup B de la Primera Divisió Nacional, i el DSV CV Sant Cugat.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain