Sport

Juan Carlos Canga, protagonis­ta

-

L'entrenador Juan Carlos Canga és el convidat aquesta setmana al cicle d'entreviste­s que organitza la Federació Catalana de Pàdel. El director esportiu del Club Espai Pàdel Blanes té una dilatada trajectòri­a arreu de Catalunya, on ha exercit la seva professió en d'altres entitats com el Club Tennis Girona, el Club Tennis Guíxols i el Club de Tennis La Llobera, al municipi barceloní de Cabrils.

Als seus 54 anys, Canga afirma convençut que “tot i que vaig començar en els meus inicis impartint classes de tennis, vaig decantar-me posteriorm­ent pel pàdel. Porto més de tres dècades vinculat a aquest esport i una de les decisions més importants que vaig prendre és haver-hi apostat al 100%” i afegeix “el nivell del pàdel català és molt bo i tot i que ara per la pandèmia la situació és molt dura i els menors no poden competir, s'està fent una molt bona feina adaptada a les circumstàn­cies”.

Aquest és un petit aperitiu de tot allò que dijous ens explicarà Juan Carlos Canga, coordinado­r de l'escola de pàdel de base i de competició del Club Espai Pàdel Blanes. L'argentí `pren la paraula' aquest 28 de gener a les 19 hores i entre d'altres qüestions, ens desvetllar­à una fita important que vol aconseguir en el pàdel i per la que segueix lluitant dia rere dia. Juan Carlos Canga serà el segon dels entrenador­s que explicarà les seves vivències dins i fora pista al cicle d'entreviste­s amb entrenador­s que organitza la Federació Catalana de Pàdel. Amb un to distès i lleuger s'aprofundei­x en repassar la seva trajectòri­a esportiva, els objectius aconseguit­s iels objectius somiats. L'entrevista inaugural de la setmana passada amb Pablo Crosetti ha registrat prop de 1.500 reproducci­ons.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain