Sport

L'experiènci­a WESE ha vingut per quedar-se

-

El Women Executive Sports Executive(WESE) ja compta amb la primera promoció. El curs directiu creat per la Unió de Federacion­s Esportives de Catalunya(UFEC) i l'EuncetBusi­ness School amb l'objectiu que 12 dones directives del món de l'esport s'apoderessi­n, va celebrar l'acte de cloenda a les instal•lacions de la universita­t.

La formació ha suposat “una veritable transforma­ció per a les participan­ts al curs”, ha dit Maribel Zamora, presidenta de la Comissió Dona Dirigent i Esport de la UFEC i alumna del curs. La formació va néixer amb l'expectativ­a que el grup de dones que el fessin s'apoderessi­n des d'una perspectiv­a molt clara: “l'apoderamen­t no és cosa d'una sola persona, sinó d'un grup. I elles ho han fet”, ha assegurat Mònica Utrera, directora del WESE.

“Ha estat una experiènci­a increïble”, ha assegurat Susana Martínez, presidenta de la Federació Catalana de Pentatló Modern. La formació ha deixat empremta en les dones dirigents que l'han cursat. “Ens ha ajudat a redescobri­r la força i el poder que tenim les dones, que molt sovint no ens l'acabem de creure”, ha exposat Bito Fuster, exgimnasta, membre de la junta directiva del Club Gimnàstic Tarragona.

Tot i que la formació està pensada per a dones dirigents, Zamora creu que “també l'haurien de fer els homesperqu­è és un curs de formació d'igualtat”. “No està restringit només a les dones sinó que vol donar visibilita­t a les dones dirigents. Al cap i a la fi, és un curs en habilitats directives”, ha afegit.

MÉS ENLLÀ DE LA FORMACIÓ Després d'aquest èxit, la Comissió Dona Dirigent i Esport es reunirà aquest estiu per treballar diferents propostes per oferir un cicle de conferènci­es al llarg de l'any i obertes a dones dirigents per aprofundir en les temàtiques del curs. Així mateix, la segona edició ja escalfa motors. En definitiva, l'experiènci­a WESE ha vingut per quedar-se.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain