Sport

Búfals, campions de la XXXIV Lliga Catalana

-

▄ Els Barcelona Búfals es van proclamar campions de la 34a edició de la Lliga Catalana de Futbol Americà (LCFA), després de vèncer els Barcelona Uroloki en la gran final del torneig, que va tenir lloc al CEM Júpiter amb un gran ambient a les graderies, plenes de gom a gom per gaudir de la gran festa del futbol americà català.

El duel va ser espectacul­ar i no es va decidir fins als últims segons, quan un `field goal' transforma­t per Jordi Roca, que en va sumar tres durant el matx i es va endur el guardó d'MVP, va acabar donant el triomf per un sol punt al conjunt que entrena Nordi Ben Moussa (21-22). Primer títol de la història per als Búfals, que aconseguei­xen trencar l'hegemonia dels Uroloki, campions de les últimes dues edicions.