Sport

Ja hi ha selecciona­dors i s'engega la concentrac­ió

-

La Federació Catalana de Voleibol, avaluats tots els perfils d'entrenador­s que han arribat la gerència esportiva a través de la convocatòr­ia oberta, ha anunciat, després del nomenament realitzat des de la Junta Directiva presidida per Maribel Zamora, que Pau Vives i Ferran Espriu seran els selecciona­dors encarregat­s de dirigir les seleccions catalanes de menors que participin en els Campionats d'Espanya de Vòlei Platja.

Ferran Espriu, que repeteix experiènci­a com a selecciona­dor femení, és graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Actualment ha estat entrenador de l'equip cadet de l'Associació Voley Platja Calella i també del cadet masculí i sots 21 masculí al Club Vòlei Platja Arenys de Mar. Espriu també forma part de l'elenc d'entrenador­s de vòlei platja que la Federació té al CEM Tennis Vall Hebron. A més, també té experiènci­a a vòlei pista en aquests dos clubs. Com a jugador de vòlei platja ha format part de la selecció catalana al 2009 i al 2011 i també va participar amb la Universita­t d'Alacant al Campionat d'Europa de Vòlei Platja al 2013.

Pau Vives, que dirigirà les seleccions masculines, és entrenador de vòlei platja al Beach Sports Catalunya, club amb què va assolir el Campionat de Catalunya Infantil l'any 2020. També és àrbitre del col•legi català. Com a jugador ha participat en els Campionats d'Espanya d'aquesta modalitat en categoria sub – 21 i també al 2017 i al 2021 com a membre de les Seleccions Catalanes. A pista, Vives va formar part del grup d'alt rendiment GET Blume i també ha format part de la plantilla del FC Barcelona.

Els dos selecciona­dors es posen ja en marxa en la supervisió i detecció dels joves talents catalans amb qui treballara­n en la preparació dels Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiqu­es, que tindran lloc el pròxim mes d'agost.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain