Sport

Pòdium de Martí Làzaro al `talismà' Comapedros­a

-

La selecció catalana de Curses per Muntanya ha sumat el segon pòdium de la temporada després del que va aconseguir Georgina Gabarró (GE Oliana) a l'última cursa de la Copa del Món disputada a la Garmin Epic Trail.

El ripollenc establert a Andorra,

Martí Làzaro (CE Ripoll), ha tirat per terra la frase “ningú és profeta a la seva terra” i ha aprofitat el bon coneixemen­t de les muntanyes andorranes per aconseguir el seu primer pòdium a la Copa del Món i el primer masculí per Catalunya aquesta temporada.

Làzaro (3h07'30”) només ha estat superat pel francès Damien Humbert (3h04'46”), que a partir del refugi del Pla de l'Estany ha estat el dominador de la cursa. Martí Làzaro ha pujat al segon graó del calaix amb una exhibició de control de cursa i recursos tècnics durant la prova al Comapedros­a i ha superat a l'andalús Nicolás Medina que ha estat tercer.

Les bones notícies per a l'equip català però no s'han acabat aquí, ja que Víctor del Águila (CE Trail Tarraco) ha acabat la cursa en una molt bona cinquena posició, tancant el top 5 de la cursa per darrere del madrileny, Noel Burgos. En categoria femenina, Georgina Gabarró (GE Oliana) no ha pogut repetir el darrer pòdium però s'ha quedat a prop de les zones d'honor amb una setena posició a la general. Núria Hospital (CC dels Ibers Trail Running) ha tancat el top 10 amb la desena posició per la selecció catalana. Anna Fernàndez (GE Oliana) quinzena ha aconseguit situar-se també entre el top 20 de la competició andorrana. Consulta classifica­cions completes L'última cita per la selecció a la Copa del Món d'aquesta temporada serà el 8 d'octubre a Gorbeia, Euskal Herria, en el que serà el tancament de la competició. L'equip català participar­à també fora del calendari de la Copa del Món a la clàssica i tradiciona­l cursa per muntanya de la Kima Trophy a Itàlia el 28 d'agost.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain