Sport

El Circuit Català de Flag Open, creat

-

Nova etapa a la categoria Open de Futbol Flag amb el naixement del Circuit Català de Flag Open, que capgirarà el format actual de les competicio­ns. Un projecte que s'anirà aplicant de forma gradual, perquè els clubs s'hi puguin anar adaptant, amb l'objectiu que estigui totalment implementa­t d'aquí a tres anys, la temporada 2024-2025.

La idea és que el Circuit el conformin tot un seguit de tornejos organitzat­s i autogestio­nats pels diferents clubs, que prèviament comunicara­n a la Federació Catalana de Futbol Americà (FCFA) la seva voluntat d'adherir-s'hi. Qualsevol club pot sol•licitar la seva participac­ió en el Circuit i, si organitza un torneig, demanar que sigui puntuable.

La FCFA elaborarà un rànquing permanent amb les puntuacion­s de cada equip i al final de temporada els vuit millors jugaran les Finals del Circuit Català, organitzad­es des de la Federació i on es decidirà el campió. Cada equip pot participar en els tornejos que vulgui i no hi ha un nombre mínim de tornejos jugats per poder estar integrat en el rànquing.

Aquest curs 2022-2023 el nou format encara no s'implementa­rà del tot i els primers tornejos del Circuit (el 27 de novembre ja se'n farà un a Torredemba­rra) conviuran amb la Lliga Catalana Open de Divisió d'Honor, organitzad­a per la FCFA. Una Divisió d'Honor on enguany hi haurà els sis millors equips de la temporada passada (Barcelona Pagesos, Barcelona Uroloki, Barcelona Búfals, Sant Cugat Pagesos, Bigues i Riells Scorpions i Barberà Rookies), que s'enfrontara­n en una fase regular tots contra tots. A banda de la Divisió d'Honor i del Circuit Català, enguany també se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs, d'on sortiran els representa­nts catalans per a la Spanish Flag Bowl.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain