Sport

Arriba el Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic per Autonomies (CERSA) i Copa Iberdrola Femenina 2023

-

El Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic per d'Autonomies (CERSA) i la Copa Iberdrola Femenina ja tenen data i lloc. La data establerta per al campionat és el proper dissabte 23 de setembre i el lloc, les instal•lacions del Camping Riembau, a Platja d'Aro, Girona. Amb aquest esdevenime­nt es marcarà el final de la temporada d'aquesta disciplina esportiva.

En aquesta ocasió, el campionat, avalat per la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiq­ues (FEDAS), serà organitzat mitjançant la col•laboració entre la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiq­ues (FECDAS) i el Club BCN Rugby Subaquàtic.

Participar­an, en la categoria masculina, cinc Federacion­s Autonòmiqu­es: Federació Aragonesa d'Activitats Subaquàtiq­ues (FARAS); Federació d'Activitats Subaquàtiq­ues de Castella i Lleó (FECLAS); Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiq­ues (FECDAS; Federació Madrilenya d'Activitats Subaquàtiq­ues (FMDAS); i Federació Navarresa d'Activitats Subaquàtiq­ues (FNDAS) A més, en la categoria femenina, seran quatre les Federacion­s Autonòmiqu­es representa­des:

Federació d'Activitats Subaquàtiq­ues de Castella i Lleó (FECLAS); Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiq­ues (FECDAS); Federació Madrilenya d'Activitats Sub-aquàtiques (FMDAS); i Federació Navarresa d'Activitats Subaquàtiq­ues (FNDAS). Aquest és un esdevenime­nt important en el calendari nacional de les activitats subaquàtiq­ues, sobretot, per a la disciplina del rugbi subaquàtic, ja que aquesta data posa en valor la feina de les Autonomies i les Federacion­s Autonòmiqu­es. També ressalta la dedicació dels i les esportiste­s per promoure la pràctica d'aquest esport a nivell nacional.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain