Sport

Entrega de les beques de promoció als joves pilots

-

La Federació Catalana de Motociclis­me (FCM) ha celebrat l’acte de lliurament de beques correspone­nts a la Copa Catalana de Promoveloc­itat i el Campionat de Catalunya de Velocitat a la seu del RACC.

L’acte ha comptat amb els campions de les diferents categories de velocitat, els quals han estat becats amb una moto per competir la temporada 2024: Aleix Ginés, campió de la Yamaha 125 bLU cRU Cup; Cesc Obiol, campió de la PromoRACC1; Àlex Pérez, campió de la PromoRACC2; i Marc Solés, tercer classifica­t de la PromoRACC3.

En els seus parlaments, tant el president de la FCM, Tato Prat, com el president del RACC, Josep Mateu, han coincidit a lloar el planter del motociclis­me català, a la vegada que han mostrat el ferm compromís de totes dues entitats de seguir apostant per la promoció de joves talents. Al finalitzar els parlaments, s’ha dut a terme la foto de família amb els quatre pilots sobre les seves motos becades, acompanyat­s dels presidents del RACC i la FCM.

L’acte també ha comptat amb una nodrida representa­ció de la FCM així com de l’Escola Tècnica de Girona.

IMPULS A L’ESPORT DE BASE La promoció de l’esport és un principi fundaciona­l del RACC que es manté vigent a través de l’escola de campions del RACC, que forma joves promeses de l’automobili­sme i el motociclis­me des dels primers passos i col•labora en la seva evolució fins a l’elit, impulsant valors com l’esportivit­at, l’esforç, la perseveran­ça, la companyoni­a, la superació constant i l’entusiasme. El 2022 hi va haver 44 pilots RACC, d’automobili­sme i de motociclis­me, homes i dones, campions consolidat­s i joves promeses. Aquests se sumen a una llarga llista d’esportiste­s consagrats amb l’ajuda del RACC, com els pilots de motos Carles Checa, Toni Elías, Aleix i Pol Espargaró, Jorge Lorenzo, Marc i Àlex Márquez i Laia Sanz; o els pilots de cotxes Àlex Palou, Pedro de la Rosa, Carlos Sainz pare i fill, Nil i Jan Solans i Dani Sordo, i joves promeses com Sergi Pérez i Gil Membrado, entre molts d’altres.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain