Sport

L’esport federat col·labora amb La Marató

-

La 32a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada a la salut sexual i reproducti­va i que té les dones i els joves com a principals protagonis­tes, va aconseguir recaptar prop de sis milions d’euros per lluitar contra els tabús i estigmes que en dificulten la visibilitz­ació i la normalitza­ció.

Milers d’entitats es van sumar durant el mes de desembre amb La Marató, organitzan­t diferents activitats de caire solidari. I l’esport federat català també va posar el seu granet de sorra.

Diferents federacion­s esportives catalanes es van bolcar amb l’esdevenime­nt, col•laborant en una temàtica que engloba el conjunt de patologies que més ens afecta, en tots els aspectes i al llarg de tota la nostra vida. La Federació Catalana de Pentatló Modern va organitzar a Granollers un Làser Run en família que va comptar amb la implicació i participac­ió de més de 100 persones; mentre que la Federació Catalana de Tir amb Arc juntament amb el Club Arquers Cerdanyola del Vallès va gestionar dues jornades de portes obertes amb diferents tirades en format sala i amb aportació voluntària. La Federació Catalana de KickBoxing va organitzar la Copa Catalana de Promoció, on part de la recaptació va anar també destinada a La Marató.

D’altra banda, 1.089 jugadors i jugadores van participar al Torneig Benèfic per la Marató organitzat per la Federació Catalana de Pitch and Putt, i que es va celebrar simultània­ment a la majoria de camps de P&P de Catalunya. En total, es van aconseguir recaptar 5.989,5 per La Marató de TV3.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain