Sport

Torremiron­a Golf corona els nous campions de Catalunya Doble 2024

-

El Campionat de Catalunya Doble 2024 s’ha decidit aquest cap de semana a Torremiron­a Golf amb la victòria de la parella Mikhail Efremov-Eric Casademont i la parella femenina, formada per Raisa Valero-Marina Mitjans, que van aconseguir el títol al play-off de desempat al camp de Navata.Dues intenses jornades de joc que obrien la temporada oficial de competició de la FCGolf el 2024 i que es va saldar amb el triomf d’aquestes dues parelles en una classifica­ció molt emocionant i ajustada fins al final.

A la classifica­ció final masculina, la parella Efremov (Empordà)-Casademont (El Prat) es va emportar el triomf amb un total de 143 cops, amb dues voltes de 68 i 75 impactes, aconseguin­t el títol per un sol cop de diferència sobre la parella formada per Juan Antonio Bragulat (Terramar)-Bosco De Checa (Sant Cugat), que va acabar amb 144 amb voltes de 67 i 77 cops. Al torneig femení, molta emoció i també igualtat, que es va saldar amb el triomf de la parella de Golf Costa Daurada, Raisa Valero-Marina Mitjans, que van acabar amb 161 cops, amb voltes de 81 i 80 impactes.El mateix resultat final ho aconseguia la parella de Golf Empordà, Emma Artigas-Clara Martínez, amb voltes de 76 i 85 cops, cosa que obligava a disputar-se un desempat entre les dues primeres parelles classifica­des, que finalment va caure del costat de les primeres.

Una primera competició de l’any de la FCGolf que ha resultat tot un èxit, amb una gran participac­ió i que apunta a les ganes dels federats catalans de prendre part a les competicio­ns oficials federative­s.