Sport

Marta Garcia i Oriol Cardona, medalla d’or als relleus mixtes

-

Quarta aturada de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya 2024, celebrada a la localitat suïssa de Villars sur Ollon, en la qual els esportiste­s FEEC Oriol Cardona i Marta Garcia s’han fet amb la medalla d’or a la prova de relleus mixtes. La parella catalana ha pogut demostrar la seva destresa de prinicipi a fi, liderant la final A i consolidan­t la seva posició com a campions a Suïssa.

Cardona, qui va enfrontar problemes amb els esquís durant la jornada anterior, va destacar que “aquestes coses poden passar”, però finalment ha aconseguit treure’s l’espina per la porta gran al costat de Marta Garcia, tot exhibint l’altíssim nivell en el qual es troben els esportiste­s catalans aquesta temporada. Cal posar en valor l’actuació de Maria Costa a la seva primera semifinal d’sprint a una competició absoluta, aconseguin­t la 12a posició. Un indicador que suggereix que el planter d’uns anys enrere ja està assolint el màxim nivell. Més ors catalans a Bormio

La Copa del Món juvenil d’Esquí de Muntanya s’ha disputat paral•lelament a Bormio, amb una prova sprint i en la qual la prova d’sprint ha deixat fins a tres ors pels esquiadors catalans. L’esquiadora de la sub-18 Laia Sellés i els germans Biel i Julià Pujol de la sub-20 i la sub-18, respectiva­ment, han aconseguit un or cadascun.

Aquesta triple victòria reafirma la fortalesa i la qualitat dels esportiste­s catalans en les categories juvenils, destacant el talent emergent i el valor del Centre de Tecnificac­ió de Catalunya, un compromís amb l’excel•lència esportiva i el desenvolup­ament dels joves esquiadors catalans continua donant fruits en els escenaris internacio­nals.

Amb aquestes victòries, els esportiste­s catalans reafirmen la seva presència destacada a nivell internacio­nal, consolidan­t Catalunya com un referent en l’esquí de muntanya. La pròxima etapa de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya 2024 promet més emoció i reptes, i també més èxits amb regust català. Serà a Val Martello del 22 al 25 de febrer.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain