Sport

Ja tenim campions i campiones de Catalunya

-

Celebrada la jornada final dels Campionats Nacionals de Catalunya, que va determinar als campions i campiones en les diferents proves, i va coronar Axel Guimó del BC Diagonal de Barcelona i Íngrid Julià del Sweetrade BC de les Franqueses com a campions individual absoluts.

Lluis Montfort del Sweetrade BC i Joan Vall del Diagonal completen el podi de 1a categoria masculina, mentre que Cristina Sanz del Sweetrade i Lia Mojarro del Diagonal són les medalliste­s de 1a categoria femenina. En la segona categoria masculina, Pere Sadurní del Penedès BC de El Vendrell, Pedro Jiménez del Mediterràn­ia BC de Barcelona i Pere Tusquellas del CB Comarcal de Terrassa són els medalliste­s.

En la prova de parelles, sorpresa de darrera hora, Joan Vall i Sergi Montaña es van erigir campions de 1a categoria masculina, en superar per 51 pals a la parella líder, formada per Lluis Montfort i Artur Colomer. La medalla de bronze se la van penjar Matias Lamana i Pere Sadurní del Penedès BC. Pere Tusquellas i Eduard Albert del CB Comarcal, Vicens Ventura i Manuel Gil, del Penedès juntament amb Benito Boira i Antonio Ruiz del Comarcal formen el podi de 2a categoria. En categoria femenina, medalla d’or per la parella formada per Íngrid Julià i Cristina Sanz seguides de Keyla Vásquez i Lia Mojarro i Montserrat Sánchez i Anna Fraile del Nou BC. En categoria mixta i per segon any consecutiu, triomf per a Silvia Hidalgo i Carlos García del Mediterràn­ia BC.

En la prova d’equips es repeteix la classifica­ció de la temporada passada: medalla d’or per l’equip del Sweetrade format per, Artur Colomer, Lluis Montfort, Carlos Domínguez i Manel Gimeno.

La competició dona pas a la classifica­ció per participar al màster que se celebrarà el 9 de juny a les pistes de New Park Vallès de Terrassa, amb la participac­ió dels 26 millors jugadors masculins i les 6 millors classifica­des femenines a la suma de totes les proves.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain