Ultima Hora

PREMIS CIUTAT DE MANACOR

-

Novel·la

I Premi Ciutat de Manacor de Novel·la Maria Antònia Oliver. Novel·la en català de temàtica lliure. La dotació del premi és de 5.000 euros. Les obres hauran d’estar signades per una única persona, i han de ser originals, inèdites i escrites en català. A la portada cal especifica­r-hi la llegenda «Opta al Premi Ciutat de Manacor de Novel·la Maria Antònia Oliver 2024».

Poesia

I Premi Cuitat de Manacor de Poesia Miquel Àngel Riera. Poesia en català de temàtica lliure. La dotació del premi és de 3.000 euros. Les obres hauran d’estar signades per una única persona, i han de ser originals, inèdites i escrites en català. A la portada cal especifica­r-hi la llegenda «Opta al Premi Ciutat de Manacor de Poesia Miquel Àngel Riera 2024».

Teatre

I Premi Cuitat de Manacor de Teatre Jaume Vidal i Alcover. Texts dramàtics en llengua catalana de temàtica lliure. Dotació del premi de 3.000 euros. L’Ajuntament de Manacor, mitjançant el Teatre de Manacor, podrà promoure la representa­ció de l’obra guanyadora. A la portada cal especifica­r «Opta al Premi Ciutat de Manacor de Teatre Jaume Vidal i Alcover 2024».

Assaig

Premi Ciutat de Manacor d’Assaig. Obres divulgativ­es en català d’interès històric, sociocultu­ral o lingüístic que contribuei­xi a aprofundir i a donar a conèixer els valors de la cultura i de la història relacionat­s amb l’Illa de Mallorca. La dotació del guardó és de 4.000 euros. La convocatòr­ia de les modalitats literaries finalitza el proper dia 26 d’abril de 2024.

I Música

Premi Ciutat de Manacor de Cançó Guillem d’Efak. Cançons en català, de temàtica lliure. Dotació de 3.000 euros al grup o solista guanyador, 1.000 euros al grup o solista primer finalista, 500 al grup o solista segon finalista. Obert a grups musicals o solistes que hauran de presentar tres cançons en català, originals i inèdites. Tots els components hauran de ser majors d’edat.

I Arts plàstiques I

XXVII Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques. Obres artístique­s de tècnica i temàtica lliure. Han de ser originals, úniques i no seriades. No poden haver estat premiades en altres certàmens. Dotació de 6.000 euros. Els artistes o col·lectius d’artistes han de presentar un únic dossier en format PDF, amb la fitxa tècnica i altres dades i documents estipulats.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain