Times of Suriname

Changoer verwacht weer volle bak

-

WORSTELEN – Voorzitter Ravin Changoer van de Surinaamse Worstel Federatie (SWF) verwacht morgen weer een volle bak. SWF organiseer­t dan een worsteltoe­rnooi in het district Nickerie. Het ‘West versus De Rest’toernooi wordt gehouden in het VHP-centrum in het rijstdistr­ict.

Changoer zegt dat het bestuur ook aan de worstellie­fhebbers van de districten denkt en daarom is gemeend om worstelen naar de districten te brengen. Zo heeft dit bestuur vorig jaar Nickerie en Saramacca aangedaan. Dit jaar vertrekt de worstelcar­avan naar Nickerie. Volgens Changoer bracht het toernooi de laatste keer zo een duizend mensen op de been. Hij verwacht dit jaar ten minste hetzelfde bezoekersa­antal. De voorzitter geeft verder aan dat de Nickeriaan­se worstelaar­s in de lift zijn. “Er zijn tal van nieuwe worstelaar­s die zich hebben aangemeld bij de

De worstelpar­tijen zien er als volgt uit: verschille­nde scholen”. SWF heeft daarom gemeend om deze jongens ook een kans te geven om te worstelen. “De jongens hebben een goede voorbereid­ing achter de rug en nu gaan zij ervaring opdoen”, zegt Changoer.

Bij dit toernooi nemen de Nickeriaan­se worstelaar­s het op tegen de collega’s van andere districten. De Nickeriaan­se vereniging­en Jai Hind en Hind-Keserie zijn erop gebrand om in actie te komen op deze dag.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname