Times of Suriname

Bushouders NVB barricader­en weg voor DNA

-

PARAMARIBO - Bushouders van het Nationaal Vervoersbe­drijf (NVB) hebben gisteren als onderdeel van hun actie een barricade voor De Nationale Assemblee (DNA) opgeworpen. De bussen waren vanaf de ingang bij DNA en het Onafhankel­ijkheidspl­ein tot iets voorbij het Baba en Mai-plein over de volledige breedte van de weg geparkeerd. Na gehoord te zijn door DNA-voorzitter Jenny Simons-Geerlings, die het betreurt dat de bushouders zo lang op hun geld moeten wachten, hebben de bushouders besloten om het werk vanaf vandaag te hervatten en een afwachtend­e houding aan te nemen. De bushouders hebben de weg vrijgemaak­t. Afgesproke­n is dat de bushouders niet later dan donderdag uitbetaald worden. “Als dat niet gebeurt, komen we weer in actie”, aldus de bushouders. De bushouders hebben hun misnoegen bij parlements­voorzitter Simons geuit. Ze begrijpt de actie en heeft het contact met minister Gillmore Hoefdraad van Financiën opgestart. Ze hoopt dat het zo snel mogelijk in orde komt.

Lees verder op pagina 2.

 ??  ?? NVB-bushouders hebben gisteren middels een barricade hun misnoegen geuit bij de parlements­voorzitter. De regering werd op het hart gedrukt om haar betalingsp­licht aan de bushouders na te komen. Doordat de bussen voor het DNA-gebouw over de hele wegbreedte waren geparkeerd, was het verkeer gestremd. (Foto: MP)
NVB-bushouders hebben gisteren middels een barricade hun misnoegen geuit bij de parlements­voorzitter. De regering werd op het hart gedrukt om haar betalingsp­licht aan de bushouders na te komen. Doordat de bussen voor het DNA-gebouw over de hele wegbreedte waren geparkeerd, was het verkeer gestremd. (Foto: MP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname