Times of Suriname

City heeft geen moeite met West Bromwich

-

VOETBAL - Manchester City heeft een rustige namiddag beleefd op het veld van West Bromwich. Agüero en Gündogan scoorden elk twee keer. De Bruyne viel in en leverde een assist af. Door die overwinnin­g is City opnieuw leider in de Premier League. Kompany bleef de hele wedstrijd op de bank, bij de thuisploeg werd Chadli in de slotfase gewisseld.

Manchester City begon met Kevin De Bruyne en Vincent Kompany op de bank. Bij de thuisploeg stond Nacer Chadli wel aan de aftrap. De Rode Duivel tekende voor de eerste kans van de wedstrijd, maar zijn schot miste nauwkeurig­heid. Daarna liet West Bromwich de bal aan de bezoekers. Agüero werd in de 18e minuut perfect gelanceerd door Gündogan en prikte de bal tegen het net. Even voor het halfuur verdubbeld­e de Argentijn de score met een loeihard schot van buiten het strafschop­gebied.

In de tweede helft kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd, waardoor het een aangenaam kijkstuk werd. Vooral invaller Leko bleek erg ijverig, maar doelpunten bleven uit.

Aan de overkant kwam een afgeweken schot van Agüero bij Gündogan terecht, die eenvoudig binnentikt­e.

In de slotfase werd diezelfde Gündogan op zijn wenken bediend door De Bruyne, die even voorbij het uur was ingevallen. De Duitser legde met zijn tweede doelpunt van de middag de 0-4-eindstand vast. Door die overwinnin­g is Manchester City, dat al zes wedstrijde­n niet meer gewonnen had, opnieuw leider in de Premier League. (NS)

 ??  ?? Dominika Cibulkova heeft de WTA Finals, het toernooi van haar leven, gewonnen. De Slowaakse rekende in een hoogstaand­e finale verrassend af met Angelique Kerber. (Foto: De Telegraaf)
Dominika Cibulkova heeft de WTA Finals, het toernooi van haar leven, gewonnen. De Slowaakse rekende in een hoogstaand­e finale verrassend af met Angelique Kerber. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname