Times of Suriname

Verratti denkt niet aan vertrek

-

VOETBAL - Marco Verratti was vorige week het middelpunt van een relletje toen hij na een vroegtijdi­ge wissel door Unai Emery uit leek te vallen tegen zijn trainer. Zijn zaakwaarne­mer gooide daarna nog wat extra olie op het vuur door te stellen dat de Italiaan Paris Saint-Germain wel eens zou kunnen verlaten als de Franse media doorgingen met hun harde aanpak, maar Verratti zelf laat nu weten dat de opschuddin­g volkomen uit de context getrokken is.

“Het is deze week te ver gegaan en zelfs mijn zaakwaarne­mer heeft het wat uitvergroo­t door te zeggen dat ik eventueel kan vertrekken”, schrijft hij in zijn column in Goal. “Ik hoor en lees dat ik geen goede band met de trainer heb. Opnieuw: dit klopt niet. Je kunt het oneens zijn met de trainer, maar je moet zijn beslissing­en altijd respectere­n. En dat zal ik ook altijd doen. Ik ben hier niet om journalist­en voor me te winnen, ik ben hier om goed te presteren voor Paris SaintGerma­in. Ik heb hier nog nooit een probleem gehad in de vijf jaar dat ik er ben.” Volgens Verratti is de wisselvall­ige start van PSG niet te wijten aan Emery, maar moet de fout bij de spelers gezocht worden. Hij roept de Franse media dan ook op om zich niet meer te richten op de zaken die naast het veld spelen, maar zich vooral te concentrer­en op het voetbal zelf. De spelers zullen er dan ook alles aan doen om de zaken om te keren: “We zijn hier om te winnen. Als dat anders was geweest, zouden we die verhalen allemaal wel goed vinden, maar dat is niet het geval.”

(VZ) VOETBAL - Mathieu Valbuena is springleve­nd, in tegenstell­ing tot zondagavon­d werd gemeld op Twitter. Verschille­nde accounts maakten om onbekende reden melding van het overlijden van de 32-jarige middenveld­er.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname