Times of Suriname

Cavaliers kan niet zonder LeBron James

-

BASKETBAL - Met of zonder LeBron James spelen, het scheelt een slok op een borrel. Dat ondervond Cleveland Cavaliers in de NBA-wedstrijd tegen Indiana Pacers. De kampioen van vorig seizoen ging in Indiana met 103-93 onderuit.

James, dit seizoen goed voor gemiddeld 26,9 punten per wedstrijd, had een dagje vrij gekregen om bij te komen van de intense wedstrijd van een dag eerder tegen Toronto Raptors, die wel een overwinnin­g opleverde. Tegen Pacers waren Kevin Love (27 punten) en Kyrie Irving (21 punten) weliswaar op dreef, maar superster LeBron werd node gemist. Atlanta Hawks boekte zijn zesde zege op rij en staat nu aan kop in de Eastern Conference. Hawks versloeg Milwaukee Bucks met 107100.

In de Western Conference liep koploper Los Angeles Clippers tegen de tweede nederlaag van het seizoen aan. Thuis werd met 111-107 verloren van Memphis Grizzlies. Maar het grootste spektakel was in Canada te vinden bij het duel tussen Toronto Raptors en Golden State Warriors. Warriors won met 127-121, dankzij uitblinker­s Stephen Curry (35 punten) en Kevin Durant (30 punten). Speciale aandacht ging echter ook uit naar DeMar DeRozan van de thuisploeg, die tot 34 punten kwam. Het was de negende keer in de elf wedstrijde­n van dit seizoen dat DeRozan goed was voor meer dan 30 punten. De laatste die dat presteerde, was Michael Jordan in 1987. Het was de eerste keer dat Toronto verloor op de jaarlijkse ‘Drake Night’, een avondje basketbal die geheel in het teken staat van de Canadese rapper Drake. Het was de vierde keer dat Drake Night werd gehouden.

Philadelph­ia 76ers-Washington Wizards: 109-102, Orlando Magic-New Orleans Pelicans: 89- 82, Boston Celtics-Dallas Mavericks: 9083, New York Knicks-Detroit Pistons: 105-102, Oklahoma City Thunder-Houston Rockets: 105-103, Denver Nuggets-Phoenix Suns: 120104, Los Angeles ClippersMe­mphis Grizzlies: 107-111 en Sacramento Kings-San Antonio Spurs: 105-110.

(NOS)

Overige uitslagen:

VOETBAL - Het bedrijf van de Cypriotisc­he FIFAfuncti­onaris Costakis Koutsokoum­nis is woensdagna­cht het doelwit geworden van een bomaanslag. De politie vermoedt betrokkenh­eid

 ??  ?? Iman Shumpert van Cleveland Cavaliers probeert twee punten te maken. (Foto: ESPN)
Iman Shumpert van Cleveland Cavaliers probeert twee punten te maken. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname