Times of Suriname

Kabel Boyz 2 zet eerste stap richting finale

-

ZAALVOETBA­L - Kabel Boyz 2 heeft de eerste stap richting de finale gezet in de playoffs van de eerste klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Het team won game 1 van Silent in de semifinale met 2-1 en is zodoende nog een zege verwijderd van de finale. De teams waren aan elkaar gewaagd in deze game 1, maar Kabel Boyz 2 had het geluk aan zijn zijde. Silent speelde een goede wedstrijd, maar ging heel slordig om met zijn kansen. In de tiende minuut schoot Miquel Hill de 1-0 binnen voor Kabel Boyz 2. De teams kregen hierna nog enkele goede kansen om de score te vergroten, maar deze werden niet benut. In de tweede helft lieten de doelpunten lang op zich wachten. Pas in de laatste vijf minuten van het duel vielen er twee doelpunten en daarmee werd dan de wedstrijd beslist. Met nog vijf minuten te gaan, tilde Romario Veldkamp de score naar 2-0 voor zijn team. Hierna was het alles of niets voor Silent, dat alles in de aanval gooide. Dit resulteerd­e in een doelpunt in de 47ste minuut gemaakt door Mengalvio Ajaiso: 2-1. Dit doelpunt was niet voldoende om Silent van een nederlaag te behoeden. Kabel Boyz 2 won zodoende game 1 en is nog een overwinnin­g verwijderd van de finale. Morgen speelt in deze klasse Interbom tegen De Vuist in de serie nummer drie tegen nummer vier. VOETBAL - Jivan Jotie is de eersteklas­secompetit­tie van Livorno Sport Organisati­e winnend begonnen. In het Eddy Blackmanst­adion werd van BKV gewonnen met 6-2. Voor BKV is dit zijn tweede nederlaag.

De eerste helft was een gelijkopga­ande strijd. Maar Jivan Jotie opende de score met een doelpunt van Nitesh Jagai. Hij

??  ?? Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Kabel Boyz2 en Silent. (Foto: Rakesh Parag)