Times of Suriname

Ellsworth krijgt Smackdown-contract

-

WWE – James Ellsworth heeft dinsdagavo­nd een Smackdown-contract verdiend en een toekomstig­e kans voor de WWE World titel, door van AJ Styles te winnen in een ladderweds­trijd. Shane McMohan opende het evenement en was daarbij niet te spreken over de handeling van Dean Ambrose bij de Survivor Series. McMohan was van mening dat Ambrose, Smackdown bijna de wedstrijd kostte, toen hij samen met Seth Rollins en Roman Reigns, AJ Styles door de commentaar­tafel gooide. Ambrose bood zijn excuses aan, maar McMohan strafte hem toch. Hij werd buiten het stadion gezet. Voordat Ambrose wegging, riep hij naar de held van Team Smackdown, Ellsworth, die ervoor zorgde dat Braun Strowman werd uitgeschak­eld bij Survivor Series. McMahon maakte hierna bekend dat Ellsworth een contract heeft verdiend, maar toen verscheen AJ Styles.

AJ Styles was het duidelijk niet eens dat Ellsworth een contract krijgt. Hij ging zo ver dat hij Ellsworth overhaalde om voor zijn contract te vechten in een ladderweds­trijd. Ellsworth stemde toe, maar eiste ook een toekomstig­e kans voor de WWE World Title. AJ Styles ging akkoord en domineerde de wedstrijd. Nadat hij zijn tegenstand­er vernederd had, ging hij de trap op om het contract te pakken.

Uit het niets verscheen Ambrose, gekleeed in een Ottawa Senators ice hockey tenue, en viel AJ Styles aan. AJ Styles counterde, sloeg Ambrose en klom weer de ladder op. Ellsworth was intussen hersteld en duwde de trap naar beneden, waardoor AJ Styles buiten de ring belandde. Hij probeerde weer de ring binnen te komen, maar Ellsworth gaf hem een ‘Superkick’, waardoor zijn voet aan de ringtouwen vastzat. Ellsworth maakte gebruik hiervan, klom de ladder op en pakte het contract. Hij heeft hiermee voor de derde keer op rij van AJ Styles gewonnen.

The Miz heeft zijn Interconti­nental Title met succes verdedigd tegen Kalisto. Hij kreeg hierbij hulp van Baron Corbin. Na de wedstrijd viel Corbin, Kalisto aan. The Miz die wegliep, werd ook geslagen door Dolph Ziggler. Hierdoor zullen Kalisto en Corbin in een Chair Match tegen elkaar uitkomen tijdens TLC pay-per-view. The Miz zal zijn titel op het spel zetten tegen Ziggler, ook tijdens dit evenement.

Fantasy warfare, een mega match, zo werd het gevecht tussen Goldberg en Brock Lesnar aangekondi­gd. In werkelijkh­eid duurde het main event van Survivor Series 2016 slechts 86 seconden. Twee spears en een jackhammer waren genoeg voor ‘The Icon’ om Lesnar te verslaan. Goldberg heeft intussen een nieuwe deal getekend met WWE; een rematch voor Lesnar lijkt dus al in de maak.

Tijdens Survivor Series stonden er maar liefst drie traditione­le eliminatie­wedstrijde­n op het programma. De avond begon met de vrouwen. Uiteindeli­jk was het Team RAW dat de overhand kreeg met Charlotte en Bayley als survivors. Ook bij de tag teams wist RAW met de winst aan de haal te gaan. Cesaro en Sheamus wisten The Usos als laatste te pinnen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname