Times of Suriname

Pelicans wint drie op rij

-

BASKETBAL - New Orleans Pelicans heeft na een beroerde start van het NBAseizoen zijn draai gevonden. De ploeg won in Atlanta overtuigen­d van Hawks (94112) en heeft nu drie wedstrijde­n op rij gewonnen. Pelicans stond na het eerste kwart al twintig punten voor en verloor daarna geen moment grip op de wedstrijd. Tim Frazier was de beste man op het veld met 21 punten en 14 rebounds voor de bezoekers. Anthony Davis belandde al vroeg in de wedstrijd in het publiek en keerde door een pijnlijke knie pas in het vierde kwart weer terug. De sterspeler van New Orleans kwam tot 13 punten. Nadat de eerste acht wedstrijde­n van het seizoen verloren gingen, is sinds de bevrijdend­e overwinnin­g op Milwaukee Bucks alles anders voor Pelicans. De ploeg heeft vijf van de laatste zeven wedstrijde­n gewonnen en begint langzaam naar de middenmoot in de Western Conference te klimmen.

Voor Hawks liggen de zaken heel anders. Vorige week deelde het team van center Dwight Howard nog de koppositie in de Eastern Conference, maar het verlies tegen Pelicans was alweer de derde nederlaag op rij. Toch ziet de ervaren Howard dat niet als een probleem. “Ik denk dat dit goed voor ons gaat uitpakken. Deze tegenslag gaat ons alleen maar sterker maken.” Hawks staat met negen overwinnin­gen en vijf nederlagen nog net tweede. NBA-kampioen Cleveland Cavaliers voert de ranglijst aan met 10-2.

(NOS)

??  ?? Anthony Davis van New Orleans Pelicans scoorde dertien punten voor zijn team. (Foto: ESPN)