Times of Suriname

Wisse verslaat ook Rizki

-

THAIBOKS - Donovan Wisse, wereldkamp­ioen en IRO-belthouder, heeft tijdens Enfusion 43 in MartiniPla­za Groningen, Nederland, ook Mohammed Rizki verslagen. Deze Surinaamse kickbokser is onder de paraplu van Team Wisse tot nog toe ongeslagen.

Na een flinke dreun te hebben gehad in de laatste minuut van de eerste ronde, wenste Rizki de tweede ronde niet te starten, vanwege pijn in zijn been. In deze 3x3 82kg A-klassepart­ij werd het voor Wisse een overwinnin­g door middel van opgave. “Het gaat dit jaar heel goed met mij en ik zit lekker in mijn vel. Mijn verwachtin­gen voor deze partij waren heel goed. Enfusion is een groot evenement dus ik wilde hard mijn best doen”, aldus Wisse. “Ik ben tegen Rizki gewoon scherp gebleven en heb gewoon mijn ding gedaan. Ik wilde wel op KO winnen, maar heb er niet speciaal op gewerkt, dus als het komt dan komt het”, zegt Wisse verder.

Volgens hem is zijn management nu al in onderhande­ling met Enfusion voor een volgende gevecht bij deze grote organisati­e. Voor wat Suriname betreft, zal Wisse in december van dit jaar uitkomen tegen Joshua Karsters. “Ik train veel bij Simson Gym NL en verkeer voor het gala in december natuurlijk in topvorm. Verder wil ik voor mijn gevecht tegen Rizki iedereen in Suriname bedanken en vooral mijn fans voor hun support en vraag eenieder om mij te blijven supporten” , aldus Wisse. Hij sluit een gooi naar de grote Glory niet uit. TROEFCALL – Ekta heeft eindelijk weer gewonnen in de troefcallc­ompetitie van de Surinaamse Troefcallb­ond. Na vijf nederlagen op rij geleden te hebben, wist het in de 22ste speelronde te winnen van Victorie met 79-70. Koppel Waldi Hart-Renata

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname