Times of Suriname

Kareena wil weer aan het werk

-

Kareena Kapoor Khan verwacht haar eerste kindje volgende maand. Op het moment van zwangersch­ap blijven veel actrices liever uit de spotlights, maar Kareena is de eerste die dat niet doet. De 36-jarige actrice houdt zich aan haar publieke verplichti­ngen en heeft recent zelfs een fotoshoot gedaan. Ze zegt in een recent interview dat ze staat te popelen om weer aan het werk te gaan.“Ik heb het tijdens mijn zwangersch­ap zo druk dat Saif nu denkt dat de baby in een studio ter wereld komt. Mijn vrienden zeggen ook altijd dat ik het rustiger aan moet gaan doen. Maar ik ken mezelf. Het zou mij niets verbazen als ik direct na de bevalling van het ziekenhuis richting een opname ga.

Maar ik denk dat ik binnen een maand weer aan het werk ben”, aldus Kareena. De laatste paar films waren geen kassucces, echter heeft dit haar niet afgeschrik­t. De actrice heeft ingestemd met de hoofdrol in een andere ambitieuze film, Veera Di Shaadi. Het verhaal gaat over vier vriendinne­n die op avontuur uit zijn. De dames zullen van Delhi naar Europa reizen. Hoewel de film geproducee­rd wordt door Sonam Kapoor’s zus Rhea Kapoor, zal Sonam een ondersteun­ende rol in de film spelen. Het verhaal is vermoedeli­jk geïnspiree­rd door de Hollywoodf­ilm,

Swara Bhaskar en Shikha Talsania hebben ook bijrollen in

die geregissee­rd zal worden door Shashank Ghosh. Randhir Kapoor, vader van Kareena, kan niet wachten om opnieuw opa te worden. Hij bevestigde onlangs de datum waarop zijn jongste dochter is uitgereken­d. “Kareena heeft haar zwangersch­ap goed doorstaan. Wij kunnen niet wachten om de kleine in onze armen te houden. Ze is uitgereken­d op 20 december. Kareena en de baby zijn allebei gezond. Op dit moment is nog niet te zeggen of ze de natuurlijk weg neemt of zal kiezen voor een keizersnee. De doktoren zullen daar nog over adviseren. Dit ligt uiteraard helemaal aan de positie van de baby en de gezondheid van Kareena. Wij kijken allemaal in ieder geval uit naar de geboorte van ons kleinkind”, aldus Randhir Kapoor. Toen het aangekondi­gd werd dat Amitabh Bachchan en Aamir Khan eindelijk samen op het scherm zullen komen in Yash Raj Films Thugs Of Hindostan, waren velen enthousias­t. Echter, lijkt het erop dat Aamir ongelukkig is met het script van de film en heeft gevraagd om het te herschrijv­en. “Hij is oneens met een aantal punten, met inbegrip va de rol van de vrouwelijk­e hoofdperso­on. Eerder had Hrithik Roshan ook gevraagd om het scenario te herzien. Nu heeft Aamir gevraagd om dezelfde wijziginge­n” informeerd­e een bron aan Deccan Chronicle. Het is niet bekend hoe lang deze veranderin­gen zullen duren. Dus, dit betekent dat de film weer een stagnatie zal hebben. Men kan alleen maar hopen dat Amitabh en Aamir toch deel uitmaken van de film als het script helemaal af is. Thugs Of Hindostan wordt geregissee­rd door Vijay Krishna Acharya van Dhoom 3. Later wordt Aamir in de langverwac­hte film Dangal gezien en hij heeft naar verluidt ook ingestemd met een andere film, waarin Shabana Azmi een rol heeft. Opmerkelij­k is dat Amitabh het witte doek ook met de andere twee Khans gedeeld heeft, Shah Rukh Khan in Kabhi Khushi Kabhi Ghum en Salman Khan in Baghban. (media247.co.uk/ foto: gqindia.com)

 ??  ?? Veera Di Shaadi,
The Sisterhood of the Travelling Pant. (bollywood.nl/ indiatimes.com/ foto: 3.bp.blogspot.com)
Veera Di Shaadi, The Sisterhood of the Travelling Pant. (bollywood.nl/ indiatimes.com/ foto: 3.bp.blogspot.com)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname