Times of Suriname

Everton ook tegen Hull City zonder Stekelenbu­rg

-

VOETBAL - Maarten Stekelenbu­rg kan vrijdag nog niet keepen voor Everton in het uitduel met Hull City. Hij is volgens zijn trainer Ronald Koeman onvoldoend­e hersteld van de bovenbeenb­lessure die hij vorige week opliep tijdens de derby met Liverpool. Stekelenbu­rg ontbrak maandag ook al in het door zijn ploeg gewonnen duel met Leicester City (0-2). De doelman van Oranje werd vervangen door tweede keeper Joel Robles. Koeman moet het tegen Hull ook zonder middenveld­er James McCarthy stellen.

Hoewel Hull onderaan staat in de Premier League wil Koeman de ‘Tigers’ niet onderschat­ten. “Het domste dat we kunnen doen is Hull onderschat­ten”, aldus Koeman, die zevende staat met Everton.

“In de Premier League heb je geen gemakkelij­ke wedstrijde­n. Het is een drukke periode, iedereen zal klaar moeten zijn om te spelen.” In januari kan Everton zich op de transferma­rkt begeven en er zijn voor Koeman mogelijkhe­den om te investeren bij de club die begin dit jaar voor 49 procent in handen kwam van de Iraanse miljardair Farhad Moshiri.

“We zijn aan het werk. We hebben interesse in bepaalde spelers, maar dat willen we graag intern houden”, zei Koeman.

De wedstrijd tussen Hull en Everton begint vrijdag om 21.00 uur Nederlands­e tijd.

(NS)

 ??  ?? Ana Ivanovic heeft besloten haar tenniscarr­ière per direct te beëindigen. De 29-jarige Servische maakte het nieuws gisteren bekend op haar Facebookpa­gina. (Foto: Nusport)
Ana Ivanovic heeft besloten haar tenniscarr­ière per direct te beëindigen. De 29-jarige Servische maakte het nieuws gisteren bekend op haar Facebookpa­gina. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname