Times of Suriname

Priyanka Chopra produceert Sikkimese-Nepalees film

-

Priyanka Chopra die haar filmcarriè­re in Bollywood en Hollywood in evenwicht probeert te houden, heeft ook tijd vrij gemaakt om haar dromen als filmproduc­er na te streven. Ze werd producent was met haar filmproduc­tiehuis Purple Pebble Production­s. Ze kijkt nu ernaar uit om nog een andere regionale film te produceren. Volgens berichten, heeft Priyanka’s moeder, Madhu Chopra hun plannen onthuld om een SikkimeseN­epalees film te financiere­n. De film is naar verluidt Paua getiteld.

Dit betekent gast. De film draait om kinderen die gescheiden worden van hun ouders, als er problemen zijn tussen hen. PeeCee en haar moeder willen graag lokaal talent koesteren en hebben besloten om lokale acteurs en een filmteam van Nepal en Sikkim aan boord te krijgen voor de film. De 34-jarige actrice is ook bezig met de productiew­erkzaamhed­en van een Punjabi film Sarvann, die gepland is voor release volgende maand. Haar Bhojpuri film Bam Bam Bol Raha Hai Kashi en

Marathi film Ventilator van dit jaar werden goed ontvangen door het publiek, daarom wil ze ook de Rajasthani en Chhattisga­rhi filmindust­rie verkennen. Niet lang terug verschenen er berichten dat Priyanka het script van Bollywoodf­ilm Fanney Khan, die geregissee­rd zal worden door Rakeysh Omprakash Mehra, prima vond. De film zal geproducee­rd worden door Rakeysh Omprakash Mehra en geregissee­rd door debutant Atul Manjrekar. Rakeysh heeft inmiddels bevestigd dat Anil Kapoor de mannelijke hoofdrol in de film zal spelen.

 ??  ??
 ??  ?? (indiatimes.com/ foto: pinkvilla.com)
(indiatimes.com/ foto: pinkvilla.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname