Times of Suriname

Cavani wil Champions League winnen

-

VOETBAL - Edinson Cavani gelooft dat elk team de Champions League kan winnen en hoopt dat het Paris Saint-Germain (PSG) dit seizoen lukt.

PSG heeft de grootste Europese prijs voor clubteams nog nooit gewonnen. De winst van de Cup Winners’ Cup in 1996 is de grootste prestatie van de club in Europees verband tot dusver. De afgelopen twee seizoenen won de club alle vier prijzen in Frankrijk, maar Europees succes ontbreekt nog.

“Het winnen van de Champions League hangt van veel dingen af. Slechts één team kan hem winnen en in het voetbal weet je het maar nooit”, vertelde Cavani tegen Goal. “Zelfs als een team de beste spelers heeft, betekent het niet dat het altijd zal winnen.”

“Zie bijvoorbee­ld Atlético Madrid of Juventus, een zeer agressief team. Het leek dat ze geen kans hadden tegen teams met de beste spelers van de wereld, maar ze schopten het tot de finale. Ik hoop dat wij dit jaar de Champions League winnen, maar zo niet, dan zullen we hard blijven werken om dat grote doel te bereiken.” Cavani heeft nog een contract tot de zomer van 2018, maar hij is op dit moment in onderhande­ling met de club over een contractve­rlenging tot 2021. “Een van de redenen waarom ik besloten heb om bij PSG te blijven, zijn de doelen van de club.”

“Het team is groeiende en heeft als doel om een groot team te worden en uit te groeien tot een van de beste teams in de wereld. Ze doen geweldig werk en dat waardeer ik. Al deze doelstelli­ngen zijn aantrekkel­ijk voor mij en daarom wil ik blijven. Ik wil graag de doelen met hen bereiken en ik zal alles geven wat ik in me heb.” (Goal)

 ??  ??
 ??  ?? Edinson Cavani gelooft dat elk team de Champions League kan winnen. Hij hoopt dat het dit seizoen lukt met Paris Saint-Germain. (Foto: Voetbalzon­e)
Edinson Cavani gelooft dat elk team de Champions League kan winnen. Hij hoopt dat het dit seizoen lukt met Paris Saint-Germain. (Foto: Voetbalzon­e)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname