Times of Suriname

Rollins verliest plaats in Royal Rumble

-

WWE - Seth Rollins, The Architect, heeft zijn plaats in de Royal Rumble-wedstrijd verloren aan Sami Zayn. Tijdens Monday Night Raw verloor Rollins de wedstrijd tegen Zayn en hierdoor gaat Zayn naar de Royal Rumble-wedstrijd.

Terwijl Zayn op het punt stond om bekend te maken dat hij zal deelnemen aan de Royal Rumble wedstrijd, gaf Raw Commission­er Stephanie McMahon via de telefoon aan dat hij hiervoor eerst moest vechten tegen Rollins. De winnaar zou een plaats bemachtige­n in de Royal Rumble-wedstrijd. Dit viel niet in goede aarde bij Rollins, want hij zei te zullen winnen en McMahon te bewijzen, dat hij de beste worstelaar is. The Architect begon de wedstrijd goed en domineerde. Hij was vele keren heel dichtbij om de overwinnin­g te pakken, maar Zayn gaf het niet op. Hierdoor begon Rollins gefrustree­rd te raken en Zayn trok daar profijt uit. Doch was het voor Zayn moeizaam om de overwinnin­g te pakken. Rollins herstelde zich en kwam heel dicht bij de overwinnin­g. Hij gaf Zayn een Pedigree en stond op het punt de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar hij werd verstoord door het entrance lied van Triple H en werd afgeleid. Zayn zag toen kans om hem te pinnen.

Rollins werd heel boos en stapte naar achteren. Mick Foley, General Manager van RAW kon hem geen antwoord geven. Rollins zei dat het zijn droom was om via de Royal Rumble naar WrestleMan­ia te gaan. Ook had hij op 9 januari bevestigd, deel te nemen aan de Royal Rumle, maar zijn wens is in rook opgegaan. Rollins heeft al heel lang een vete met Triple H. Op 29 augustus ontnam Triple H met een Pedigree hem het kampioensc­hap en zo werd Kevin Owens kampioen. Rollins heeft vanaf toen Triple H altijd uitgedaagd voor een wedstrijd, maar Triple H heeft altijd verstek laten gaan.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname