Times of Suriname

Spurs sterkste nummer twee

-

BASKETBAL - San Antonio Spurs heeft in de NBA de topper tegen Toronto Raptors gewonnen. Spurs en Raptors - beide teams staan tweede in hun divisie- maakten er een spannend duel van. In Canada toonde Spurs zich met 108106 uiteindeli­jk het beste nummer twee.

Toronto kwam in het slotkwart voor het eerst op voorsprong (82-81), maar drukte niet door. LaMarcus Aldridge schoot San Antonio met 11,3 seconden op de klok op 107104. Norman Powell bracht Toronto weer tot op een punt, maar door een rake vrije worp van Aldridge werd het 108106. Raptors had vervolgens nog vijf seconden om een verlenging of de zege uit het vuur te slepen. Powell ging voor de winst, maar zijn driepunter viel niet.

In de Eastern Conference won Washington Wizards, de nummer vijf, van Boston Celtics dat twee plaatsen hoger staat: 123-108. Met uitblinker Bradley Beal zorgde het thuisteam ervoor dat Boston geen enkele keer aan de leiding kwam in het duel. De guard werd topscorer met 31 punten. Het was voor Wizards de veertiende thuisoverw­inning op rij, waarmee het clubrecord verder werd aangescher­pt. Philadelph­ia 76ers haalde tegen Los Angeles Clippers een kunststukj­e uit. Aan het begin van het derde kwart stond het team 19 punten achter. Dat leek topscorer Nerlens Noel en zijn teamgenote­n wakker te schudden. De achterstan­d verdween als sneeuw voor de zon en Los Angeles werd zelfs op een ruime nederlaag getrakteer­d: 121-110.

Orlando Magic-Chicago Bulls: 92-100, Denver Nuggets-Utah Jazz: 103-93 en Phoenix Suns-Minnesota Timberwolv­es: 111-112.

(NOS)

Overige uitslagen:

 ??  ?? Topscorer LaMarcus Aldridge van San Antonio Spurs zorgt voor de beslissend­e punt. (Foto: ESPN)
Topscorer LaMarcus Aldridge van San Antonio Spurs zorgt voor de beslissend­e punt. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname