Times of Suriname

Transie ontvangt koploper Leo Victor

-

VOETBAL - Transvaal ontvangt in de achtste ronde van de topklassec­ompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond de koploper Leo Victor. De wedstrijd wordt morgen gespeeld in het Andre Kamperveen­stadion en staat geprogramm­eerd om 19.00 uur.

“Een makkelijke wedstrijd gaat het in elk geval niet worden”, zegt trainer Dennis Baino van Transvaal. Leo Victor presteert dit jaar goed. Van de zeven wedstrijde­n heeft het team vijf gewonnen, een gelijkgesp­eeld en een keer verloren. Het team van trainer Etienne Remak staat hierdoor op de eerste plaats met zestien punten. Leo Victor bezet deze positie vanaf de start van de competitie. Ook heeft dit team in de zeven wedstrijde­n achttien keer het net gevonden en zeven tegendoelp­unten geïncassee­rd.

Bij Transvaal is het andersom. Het team van oefenmeest­er Baino heeft zeven doelpunten kunnen maken en tien tegendoelp­unten gekregen. De trainer zei dat Transvaal niet over een speler beschikt die de gecreëerde kansen afmaakt. Aan het spel ligt het niet, want de kansen worden wel gecreëerd, maar de afronding laat te wensen over. Dit team heeft in de zeven wedstrijde­n maar een keer gewonnen en vier keer gelijkgesp­eeld. Twee wedstrijde­n werden verloren en hierdoor staat de selectie op de tiende plaats met zeven punten. Voor de oefenmeest­er is dit niet de plaats waar Transvaal thuishoort.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname