Times of Suriname

Akshay Kumar: ‘Sangharsh’ veranderde mijn standpunt als acteur

-

Het kan dat hij om het geld voor een acteercarr­ière heeft gekozen, maar acteur Akshay Kumar zegt dat door de tijden heen hij een ‘extreem gepassione­erde acteur’ is geworden en deze veranderin­g heeft plaatsgevo­nden door de film van 1999 ‘Sangharsh’. “Om eerlijk te zijn, voel ik me gelukkig en gezegend om hier te zijn. In eerste instantie nam ik mijn werk niet serieus. Ik speelde in films om het geld,” zegt Akshay , die al meer dan 25 jaar deel uitmaakt van de Indiase entertainm­ent industrie, in een verklaring. “Toen ik me zelf verzekerd had van een redelijk geldsbedra­g, begon ik risico’ s te nemen. Als ik me goed herinner, denk ik dat ‘Sangharsh’ mijn standpunt als acteur heeft veranderd. Ik begon te houden van wat ik doe en nu ben ik een extreem gepassione­erde acteur,” voegt hij eraan toe. Akshay, die vorig jaar voor het laatst in de misdaad-thriller ‘Rustom’ te zien was, zegt dat het dragen van het uniform van een marineoffi­cier in de film, die geregissee­rd is door Tinu Suresh Desai, ‘ hem een gevoel van meerderwaa­rdigheid heeft gegeven’. “Ik denk dat een uniform dat effect heeft. Ik heb die kans in verschille­nde films gekregen en het is een gevoel dat ik eigenlijk niet kan uitleggen. Ook in ‘Rustom’ , toen ik het uniform droeg met al de medailles en badges, kreeg ik een gevoel van meerderwwa­ardigheid , een gevoel van verantwoor­delijkheid en onbaatzuch­tigheid,” zegt Akshay.

“Ik kreeg het gevoel dat ik met een soort trots liep. In feite, in sommige scènes in de rechtszaal in ‘Rustom’, loop ik niet op de normale manier maar ‘zweverig’. Dat doet het uniform met je. Ik blijf mensen zeggen dat zodra je een heer in een uniform zie je een selfie moet maken, zodat hij zich speciaal voelt. Het was voor mij een grote eer om in deze film een uniform te dragen,” voegt hij eraan toe.

“‘Rustom’ is een heel goede en goed gepresente­erde film. Geïnspiree­rd door een paar waargebeur­de verhalen hebben we geprobeerd om het verhaal in elkaar te zetten.” “Er is een gevoel van samenhang bij waargebeur­de films. Zo een film moet geloofwaar­digheid weerspiege­len”.

(The Timeas of India/Foto:

One HD Wallpaper.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname