Times of Suriname

Negende editie SDB WOOF! T-shirt gelanceerd

-

PARAMARIBO – De Stichting Dierenbesc­herming Suriname (SDB) en Readytex NV lanceren op 5 februari, tijdens de maandelijk­se boekenverk­oop in het dierenasie­l, het nieuwste SDB-T-shirt. Net zoals de vorige 8 T-shirts, heeft ook dit nieuwe exemplaar een bijzonder leuke print en is het bovendien, vanwege de timing en vanwege de opdruk, ook een perfect Valentijns­daggeschen­k. Door spullen van SDB op deze dag te kopen, kan de stichting weer een tijdje doorgaan met het goede werk dat zij doet ten behoeve van het Surinaams dier. Dit meldt SDB in een persberich­t.

Twee hondjes, ééntje zwart en ééntje wit, lief tegen elkaar aangeleund en met daaronder de tekst ‘I got you babe’, een print met een simpele, maar toch belangrijk­e boodschap. Een van vriendscha­p en van onvoorwaar­delijke liefde, iets waar elke hond zijn of haar baasje mee verwent. “Kunt u daar niet van meepraten, dan is dit uw kans om op deze dag bij het dierenasie­l een lieve viervoeter uit te kiezen om te adopteren en mee naar huis te nemen. De stichting rekent voor haar werk op uw ondersteun­ing en zij en alle dieren in het asiel zijn u daar ontzettend dankbaar voor”, aldus SDB. De T-shirts zijn er in veel maten en kleuren. Deze mag trouwens beslist niet missen in uw collectie DBS-T-shirts als u die graag verzamelt. Als u ze allemaal heeft, vanaf het eerste WOOF! T-shirt, dan wordt dit het negende T-shirt in uw assortimen­t.

Met de aankoop van één of meerdere goede boeken, een leuk DBS-T-shirt en eventuele bijdrage van de bezoekers van de boekenverk­oop, kan de Stichting Dierenbesc­herming weer een tijdje doorgaan met het goede werk dat zij doet ten behoeve van het Surinaams dier. De boekenverk­oop bij het dierenasie­l wordt gehouden aan de Kanangalaa­n tegenover de Paramaribo Zoo, op 5 februari van 9.00 uur tot 12.00 uur. De nieuwe DBS-T-shirts zijn vanaf 6 februari ook bij Readytex aan de Maagdenstr­aat 44-48 te koop.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname