Times of Suriname

Tamansarie wil ongeslagen reeks voortzette­n

-

Volledige wedstrijds­chema:

VOETBAL – Tamansarie is nog steeds ongeslagen in de eerste klasse van de Meerzorg Sportbond en de koploper gaat morgen proberen deze reeks voort te zetten, wanneer het uitkomt tegen The Brothers.

De koploper heeft momenteel zestien punten uit zes wedstrijde­n, terwijl de tegenstand­er op de vijfde plaats staat met tien punten ook uit zes duels. De koploper is al bijna zeker van een plaats in de finalerond­e, terwijl The Brothers nog enkele punten zal moeten vergaren om de finalerond­e te halen. De eerste zes teams van de algemene ronde zullen zich plaatsen voor de finalerond­e.

Jai Hind, dat zich in de tussentijd­se transferpe­riode goed heeft versterkt, strijdt ook nog om een plaats in de finalerond­e. Het team deed vorig weekeinde goede zaken en wist met 4-2 te winnen van Jong Excelsior. Zondag speelt het team tegen Jong Tiger, dat ook nog in de race is voor een plaats in de finalerond­e. Jai Hind staat momenteel op de zevende plaats met zeven punten uit zes wedstrijde­n, terwijl Jong Tiger de achtste plek bezet ook met zeven punten, maar uit zeven duels. Vandaag: Redjo–Deva Boys’82 (tweede klasse), JVV A–Schorpioen A (eerste klasse) Morgen: JVV B–Nacional (tweede klasse), The Brothers–Tamansarie A (eerste klasse).

Zondag: Schorpioen B–Naw Jawaan B (tweede klasse), Tamansarie B–Inter Tornado (tweede klasse), Real Peperpot–Bintang Lair B (tweede klasse), Jong Tiger– Jai Hind (eerste klasse), Happy Boys-Bintang Lair A (eerste klasse).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname