Times of Suriname

Slang komt vast te zitten in uitgerekte oorlel

-

De Amerikaans­e Ashley Glawe is de trotse eigenaar van een slang en een serieus uitgerekte oorlel. De combinatie van die twee dingen leverde echter een klein probleempj­e op. Bart de slang dacht dat hij klein genoeg was om zich een weg te banen door de oorlel van zijn baasje. Dat leek even te lukken, maar naarmate het reptiel breder werd, kwam hij vast te zitten. Voor Ashley zat er niet anders op dan met Bart in haar oorlel naar de spoedafdel­ing van het ziekenhuis te snellen. Met een kleine snee in haar oor en een gezonde portie vaseline slaagden de dokters erin om de slang uit het oor te halen. Uiteindeli­jk kwam Ashley er van af met niet meer dan een geïrriteer­d oor. (Metrotime/Foto:metrotime.be)

Kisean Anderson (Miami, 3 februari 1990), beter bekend onder zijn artiestenn­aam Sean Kingston, is een Jamaicaans­Amerikaans­e zanger. Zijn Jamaicaans­e wortels leven voort in zijn artiestenn­aam, want Kingston is de hoofdstad van Jamaica. Sean Kingston beleefde in 2007 zijn doorbraak door met zijn eerste single Beautiful girls direct op de eerste plaats van de Billboard Hot 100 te komen. De single stond vijf weken op nummer 1, en bereikte later ook de eerste plek in het Verenigd Koninkrijk. In 2010 bracht Sean met Justin Bieber hun nieuw nummer uit: Eenie meenie. In 2010 was hij ook te zien in The Suite Life on Deck, als zichzelf.

Op 29 mei 2011 was hij betrokken bij een jetski-ongeval en werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij raakte levensgeva­arlijk gewond maar overleefde het incident. (Foto: HowTallis.Org)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname