Times of Suriname

Spurs wint van Pacers

-

BASKETBAL - San Antonio Spurs won uit van Indiana Pacers, 106-110. Het was de 42e overwinnin­g voor San Antonio, waardoor het nu al zeker meer overwinnin­gen dan nederlagen heeft dit seizoen. Het is al het twintigste jaar op rij dat Spurs een winning record heeft, geen team in de geschieden­is van de NBA heeft zoveel succesvoll­e seizoenen op rij.

Kawhi Leonard was zoals zo vaak de beste speler voor San Antonio. Hij scoorde 32 punten en wist ook viermaal een tegenstand­er de bal te ontfutsele­n. De Washington Wizards boekte een ruime zege op het bezoekende Oklahoma City Thunder. Washington won met 120-98. De basis voor de overwinnin­g werd gelegd in een periode van tien minuten rondom de rust. Oklahoma City miste 24 schoten op rij, waardoor Washington een voorsprong van 34 punten kon nemen. Deze kwam uiteraard niet meer in gevaar.

Zes spelers van Wizards haalden de dubbele cijfers. Markieff Morris noteerde 23 punten, Bradley Beal kwam tot 22 en John Wall voegde 15 punten en 14 assists toe. Bij Thunder bleef Russell Westbrook steken op 17 punten, 4 rebounds en 4 assists. De wervelwind die Westbrook in de eerste seizoenshe­lft was, lijkt een beetje te zijn geluwd. Overige uitslagen: Charlotte Hornets-Philadelph­ia 76ers 99-105, Brooklyn NetsMemphi­s Grizzlies 103-112, Miami Heat-Orlando Magic 107-116, Milwaukee BucksDetro­it Pistons 102-89, Dallas Mavericks-Boston Celtics 98111, Utah Jazz-Los Angeles Clippers 72-88, Phoenix Suns-New Orleans Pelicans 108-110 en Portland Trail Blazers-Atlanta Hawks 104109 (OT). (NOS) VOETBAL - BSV heeft overtuigen­d gewonnen van Tapio in de reguliere competitie van de Brokopondo Sport Bond. Bij de rust stond BSV met 1-0 voor en won uiteindeli­jk met 4-0. In de 45ste minuut maakte Julio Pansa de 1-0 voor BSV. In de tweede helft kwam BSV nog drie keer tot

 ??  ?? Kawhi Leonard van San Antonio Spurs doet alles om Paul George van Indiana Pacers voor zich te houden. (Foto: ESPN)
Kawhi Leonard van San Antonio Spurs doet alles om Paul George van Indiana Pacers voor zich te houden. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname