Times of Suriname

Sunny Point blijft ongeslagen

-

VOETBAL – Sunny Point blijft ongeslagen in de competitie van de Wanica Sport Organisati­e. In het George Deulstadio­n werd Real Kaja aan de kant gezet met 4-2, na een ruststand van 3-1. Sunny Point is de semikampio­en van vorig jaar.

Het was Real Kaja dat verrassend op een voorsprong kwam. Al in de eerste minuut scoorde Rojason Mina. Hierna ging alles fout bij Real Kaja. Sunny Point nam de wedstrijd over en domineerde. In de achtste minuut werd de score gelijkgetr­okken door Maikel Kwasie. De semikampio­en ging door met zijn goed spel en in de twintigste minuut was het Gilberto Pinto die zijn team voor het eerst de voorsprong gaf. Sunny Point bleef vechten en verruimde zijn voorsprong naar twee doelpunten. Mitchel Poko scoorde. In de tweede helft was het weer Poko, die de voorsprong nog groter maakte: 4-1. In de slotfase lukte het Fabiano Sinei om de achterstan­d iets te verkleinen, maar verder dan dit kwam het team niet. Zelfs ook niet toen Zivion Londa de rode kaart kreeg in de 74ste minuut.

In de tweede wedstrijd won FTN met 4-2 van SVH. Denny Petrusi (2x), Saverio Bouwman en Gielven Jabini scoorden voor FTN, terwijl Roche Akrum en Diego Boldewijn voor de verliezend­e partij scoorden. In de laatste wedstrijd won Pontbuiten met 4-2 van Bende Konde. Dillen Kwasi en Kevin Geddeman scoorden beide twee keer. Voor Bende Konde vond Sly Seedo ook twee keer het net.