Times of Suriname

Jong Excelsior blijft hopen op plek in finalerond­e

-

VOETBAL - Jong Excelsior blijft nog hopen op een plek in de finalerond­e van de eerste klasse van de Meerzorg Sport Bond. Het maakte in de negende speelronde geen fouten tegen JVV A en wist na een ruststand van 0-0, uiteindeli­jk met 5-0 te winnen.

JVV A, de huidige semikampio­en, presteert dit seizoen heel slecht en maakt geen kans meer op een plek in de finalerond­e. Jong Excelsior, dat wel een kans maakt op een plaats in de finalerond­e, was het betere team in de eerste helft, maar kon het net niet vinden. De ruststand was 0-0.

Jong Excelsior begon heel aanvallend aan de tweede helft en binnen vijf minuten schoot Rieldy Sarmidin de 1-0 binnen. Jong Excelsior ging verder met aanvallen en in de 62ste minuut zorgde Sarmidin ook voor de 2-0. Hierna wist JVV A al dat de strijd al gestreden was, maar de tegenstand­er zou nog drie doelpunten maken. Bolaji Popoola scoorde in de 70ste en 74ste minuut en Amar Dulam zorgde voor de 5-0 in de 77ste minuut. De eindstand werd 5-0.

Overige uitslagen:

Bintang Lair A kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Schorpioen en Naw Jawaan A won met 4-1 van The Brothers. In de tweede klasse won Real Peperpot met 2-1 van Schorpioen B, Inter Tornado was met 1-0 te sterk voor Nacional, GWU versloeg Bintang Lair B met 3-1 en Naw Jawaan B was met 3-2 te sterk voor Deva Boys’82.