Times of Suriname

Corbin geschorst

-

WWE – Baron ‘The Lone Wolf’ Corbin is voor zijn handelinge­n tijdens Smackdown Live voor een week geschorst. Dit maakte Smackdown Live Commission­er Shane McMahon bekend. Corbin heeft een WWE official geduwd, wat hem de schorsing en een boete opleverde.

Corbin maakt de laatste maanden heel veel indruk. Het begon allemaal met de aanvallen op Dean Ambrose. Nadat Ambrose naar Raw werd gestuurd, is Sami Zayn nu het slachtoffe­r. Corbin verloor afgelopen week van AJ Styles en dat pikte hij niet. Tijdens Smackdown Live daagde hij AJ Styles weer uit. AJ Styles accepteerd­e de wedstrijd, maar had heel veel moeite met Corbin. ‘The Lone Wolf’ domineerde de wedstrijd en AJ Styles werd steeds naar de grond geslagen. Corbin maakte een kleine fout, waarvan AJ Styles wilde profiteren door hem de Phenomenal Forearm te geven.

AJ Styles stond op het punt om over de ring te springen, toen United States Champion Kevin Owens van zijn stoel opstond en dat verhinderd­e. Owens pakte de voet van AJ Styles, die dit counterde met een trap. De scheidsrec­hter gaf hierdoor de overwinnin­g aan AJ Styles, maar Corbin en Owens hadden weinig interesse daarin. De twee worstelaar­s vielen AJ Styles aan en hij kon niets doen. Intussen rende Zayn de ring in en viel Corbin en Owens aan. Zayn kreeg het zover om Owens naar de grond te slaan, maar Corbin was te veel voor hem. ‘The Lone Wolf’ sloeg Zayn naar de grond, maar dat was nog niet alles. Corbin sleepte Zayn de ring uit en mishandeld­e hem. De scheidsrec­hters en officials moesten aan te pas komen om Corbin te bevrijden, maar in de schermutse­ling duwde Corbin een official. McMahon vond dit te ver gaan en schorste Corbin. Charlotte won de vorige week haar wedstrijd van Naomi en verdiende hierdoor een titelgevec­ht tegen Smackdown-kampioen Naomi. De twee dames gingen tot het uiterste, maar het was Charlotte die heel dicht bij het kampioensc­hap kwam. Natalya, Carmella en Tamina verschenen echter op het toneel en vielen Charlotte aan. De drie dames vonden het niet eerlijk dat Charlotte al bij aankomst bij Smackdown Live de mogelijkhe­id kreeg om voor het kampioensc­hap te strijden, terwijl andere dames in de rij staan voor een titelgevec­ht. De drie dames botvierden alle frustratie­s op Charlotte.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname