Times of Suriname

Jeugdteams Flamingo verschenen niet

-

VOETBAL – De jeugdteams van Flamingo hebben zich van hun slechte zijde laten zien. Zowel het U-17- als U-20team is niet verschenen voor een competitie­wedstrijd van de Lelydorp Sport Bond. In de U-17-klasse moest Flamingo het opnemen tegen Parana en in de U-20-klasse was Sea Boys de tegenstand­er.

In de tweede klasse kwam Curaboys goed terug van een achterstan­d om alsnog gelijk te spelen tegen Rambaan. Curaboys keek al na zeven minuten tegen een ruime achterstan­d aan: 2-0. In de derde minuut scoorde Sherwien Rambharos, terwijl Riteshkoem­ar Mehilal in de zevende minuut het tweede doelpunt maakte voor Rambaan. Curaboys kwam goed terug en binnen korte tijd kwam het team op gelijke hoogte. In de elfde minuut was het Avinash Boeddha van Rambaan die in zijn eigen doel scoorde. Vier minuten later was het Errol Summervill­e die teams op gelijke hoogte bracht. Aan deze score kwam er geen veranderin­g meer.

In de andere tweedeklas­sewedstrij­d won Parana United met het minimale verschil van Ras’75: 1-0. Het gouden doelpunt werd gemaakt

Samijo.

In de U-20-klasse won Junior met 4-0 van Bangun Muda. Luciano Biswane, Mitchel Wijngaarde (2x) en Raymond Stuger scoorden voor Junior. In de U-17-klasse won Real Poerwo met 2-0 van Ras’75. Raphael Asmodikrom­o en Divilio Mangkoered­jo scoorden voor Real Poerwo.