Times of Suriname

Start op open dag

-

PARAMARIBO - De aanbieding van het Polytechni­c College Suriname (PTC) voor het collegejaa­r 2017–2018 gaat van start op de open dag. De open dag is op 9 juni. Naast het inwinnen van informatie over de verschille­nde programma’s en diensten die het PTC aanbiedt alsook de financieri­ngsmogelij­kheden wordt de mogelijkhe­id geboden aan studenten, bedrijven en andere belangstel­lenden om zich direct in te schrijven.

De economisch­e crisis in Suriname raakt nog steeds alle lagen en groepen in de samenlevin­g. Ook studenten worden hiermee geconfront­eerd. Om kwalitatie­ve en betaalbare opleidinge­n te blijven garanderen, zijn er verschille­nde manieren bekeken om studenten tegemoet te komen. Een van de manieren is dat zij gebruik kunnen maken van de ‘early bird’-aanbieding waarbij nieuwe en ouderejaar­sstudenten in aanmerking kunnen komen voor een inschrijfk­orting. De hoogte van de koers die gehanteerd zal worden is 6.60 voor de USD en 8.0 voor de euro. Hiernaast kan het bedrag in vier termijnen worden afgelost. “Kom naar PTC. Studeren is een gezinsaang­elegenheid”, is de boodschap van deze ‘early bird’-aanbieding. Deze aanbieding duurt tot en met 31 juli.

Het PTC is het juiste opleidings­instituut die beroepsger­ichte technische opleidinge­n op hoger niveau (HBO) aanbiedt. Dit instituut heeft door de jaren heen bewezen een toonaangev­ende instelling te zijn die gekwalific­eerd kader heeft afgeleverd aan de maatschapp­ij. Het PTC biedt elf bachelorpr­ogramma’s, twee masterprog­ramma’s, masterclas­ses, cursussen en trainingen aan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname