Times of Suriname

Joe wint Extreme Rules Fatal 5-way

-

WWE – Samoa Joe heeft zondag de Extreme Rules Fatal 5-way gewonnen. Hiermee verdient hij een Universalt­itelgevech­t tegen Brock Lesnar tijdens het payper-view-evenement: The Great Balls of Fire.

Het was de planning dat Lesnar tegen Braun Strowman zou vechten tijdens The Great Balls of Fire, maar Strowman raakte geblesseer­d aan zijn schouders. Roman Reigns viel hem aan en duwde hem twee keer tegen de ringpaal. Strowman is door de blessure voor zes maanden uitgeschak­eld. Raw General Manager Kurt Angle was hierdoor genoodzaak­t de Extreme Rules Fatal 5-Way-wedstrijd te organisere­n, om een nieuwe tegenstand­er te kiezen voor Lesnar. Joe, Roman Reigns, Seth Rollins, Finn Balor en Bray Wyatt waren de worstelaar­s in de Extreme Rules Fatal 5-Way. Reigns startte de wedstrijd dominant met twee Samoan Drops voor Joe en Wyatt. Hierna vormden Joe en Wyatt een team en braken de dominantie van Reigns. Het duo duwde Reigns tegen de stalen ringtrap en gebruikte dezelfde trap om Rollins en Balor naar de grond te slaan. Hierna vormden Rollins en Balor een team en sloegen Joe, maar Wyatt bracht een stoel in de ring waarmee hij Balor sloeg. Reigns ging hierna de ring in en sloeg Balor naar de grond met een Arm Powerbomb.

Het partnersch­ap van Joe en Wyatt brak, toen ze met elkaar op de vuist gingen. Balor kwam in de ring met de stoel en sloeg Joe daarmee, waarna hij een penalty kick gaf aan Reigns. Balor en Joe gingen buiten de ring op de vuist en beiden werden door Reigns met een spear door het hekwerk naar de grond geslagen. Rollins probeerde hierna de overwinnin­g te pakken op Reigns, maar faalde. Reigns sloeg hem met een Superman Punch, waarna Balor de Sling Blade Dropkick toepaste op hem. Balor ging voor de 3-pin, maar Joe sloop de ring in en zette hem in de Coquina Clutch. De scheidsrec­hter had geen andere keus dan Joe tot winnaar uit te roepen.

Tijdens Monday Night Raw kwam Paul Heyman om Joe te felicitere­n. Heyman is de manager van Lesnar. Heyman gaf aan dat Joe moet oppassen wat hij vraagt, want Lesnar zal geen rekening met hem houden. Joe gaf aan teleurgest­eld te zijn dat Lesnar niet aanwezig was, want anders zou hij hem laten merken wie Joe is. Joe zei verder aan Heyman dat hij dit wel moet zeggen aan Lesnar: “Hij moet alles verwachten van mij”, en greep Heyman in een Coquina Clutch.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname