Times of Suriname

Bod van 180 miljoen euro op Ronaldo

-

VOETBAL - Cristiano Ronaldo bewees zaterdag in de finale van de Champions League opnieuw zijn waarde voor Real Madrid. Met twee doelpunten had de Portugees een aanzienlij­k aandeel in de 1-4 overwinnin­g tegen Juventus. De Portugees bewijst al jaren dat hij tot de absolute top behoort en er zijn clubs die hem graag willen overnemen van de Koninklijk­e.

Volgens de Portugese krant A Bola heeft Real Madrid een bod van 180 miljoen euro ontvangen op Ronaldo. Manchester United, AS Monaco en Paris SaintGerma­in zouden ‘tot het uiterste willen gaan om de beste speler ter wereld binnen te halen’, zo schrijft de krant. Ook enkele Chinese clubs zouden bereid zijn om een dergelijke transferso­m op tafel te leggen.

Ronaldo heeft in de Spaanse hoofdstad nog een contract tot 2021. Om die reden kan Real ook een behoorlijk bedrag vragen voor de 32-jarige aanvaller. Real Madrid telde in 2009 94 miljoen euro neer om Ronaldo los te kunnen weken

United.

Ronaldo is zelf voorlopig nog niet van plan om te stoppen met voetballen, zo liet hij in een eerder stadium al weten. “We zullen zien hoe de toekomst verloopt. Je weet het nooit. Ik ben hier enorm gelukkig en dit is zeker niet mijn laatste contract. Ik wil pas op mijn veertigste stoppen, dus ik heb nog tien jaar te gaan en wil mezelf blijven verbeteren op dit niveau”, sprak de ambitieuze aanvaller in november.

(VZ)

bij Manchester

 ??  ?? Real Madrid (Foto: Goal)
heeft een bod van 180 miljoen euro ontvangen op Cristiano Ronaldo.
Real Madrid (Foto: Goal) heeft een bod van 180 miljoen euro ontvangen op Cristiano Ronaldo.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname