Times of Suriname

PuwA NAnI wInt ovErtuIGEn­D

-

VOETBAL – Puwa Nani heeft met 6-1 overtuigen­d gewonnen van Tourtonne All Stars (TAS) in de U-13- klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. Bij de rust stonden de teams nog op gelijke hoogte: 1-1.

In de eerste helft waren de teams gewaagd aan elkaar. Beide kregen enkele goede kansen en in de zestiende minuut viel het eerste doelpunt in dit duel, toen Cady Chin See Chong het net vond voor Puwa Nani. TAS speelde geen onaardige wedstrijd en in de 33ste minuut zorgde Brandon Hu voor de 1-1. Hiermee gingen de teams rusten. Puwa Nani begon heel goed aan de tweede helft. Het wist heel vroeg de score uit te breiden naar een voorsprong van drie treffers. In de 46ste minuut schoot Dio Troenosemi­to de 2-1 binnen, in de 52ste minuut zorgde Tizziano Landburg voor de 3-1 en in de 55ste minuut was Troenosemi­to verantwoor­delijk voor de 4-1. TAS raakte de kluts kwijt en probeerde zich te herstellen, maar de tegenstand­er gaf daartoe geen mogelijkhe­id. In de 64ste minuut maakte Sylvinho Gatonie de 5-1 en vier minuten later tilde Omar Nelson de score naar 6-1. Puwa Nani kreeg nog enkele goede kansen om met een grotere score te winnen, maar deze werden niet benut en er kwam geen veranderin­g meer in de score.

U-17-klasse: Transvaal wint met 4-0 van Voorwaarts en ABSO kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen OASE. U-9-klasse: Transvaal 2-2 gelijk tegen Puwa Nani. U-15-klasse: Voorwaarts blikt SNL in met 14-2.