Times of Suriname

Transvaal wint van PVV

-

VOETBAL – Transvaal heeft de topklassec­ompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond winnend afgesloten. In het Andre Kamperveen­stadion werd gisteren in de laatste ronde met 1-0 gewonnen van de Politie Voetbal Vereniging (PVV)

Transvaal begon de wedstrijd goed en creëerde kansen. Het won hiermee de wedstrijd en pakte de drie punten. Met deze overwinnin­g sluit de semikampio­en van vorig jaar de competitie met 29 punten. Het is een teleurstel­lend seizoen geworden voor Transvaal, dat aan het begin van de competitie kampioensc­hapsaspira­ties had. Het team kon de aspiraties niet waarmaken en eindigt op de zesde plaats. Trainer Raymond Mannen moest halverwege de competitie trainer Dennis Baino vervangen, wegens tegenvalle­nde resultaten. Mannen geeft aan dat het team niet voldoende punten heeft behaald dit seizoen. Hij kijkt wel positief terug op zijn periode als trainer van Transvaal. Hij geeft aan dat het een periode was van ups en downs, waarbij het team zowel goede als minder goede wedstrijde­n speelde. Mannen zal van alle punten leren en verder evalueren, om volgend seizoen verbeterd de competitie in te gaan.

PVV sluit de competitie af met drie nederlagen op rij. Het team heeft uit de 22 wedstrijde­n twintig punten behaald. Het team bezet momenteel de negende plaats, maar kan door Jong Rambaan (negentien) en Notch (achttien) gepasseerd worden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname