Times of Suriname

Cruciale wedstrijd voor A Coconut en Santos

-

VOETBAL - A Coconut en Santos spelen morgen een cruciale wedstrijd in de hoofdklass­e van de Surinaamse Voetbal Bond. Santos heeft momenteel evenveel punten als de koploper, maar op basis van een doelsaldo van +10, staan de Nickeriane­n met 28 punten uit vijftien duels op de tweede plaats, terwijl West United met 28 punten uit evenveel duels en een doelsaldo van +14 de eerste plaats bezet. A Coconut staat op de vijfde plek met 25 punten uit vijftien duels en is ook nog in de race om het kampioensc­hap. Na deze speelronde moeten alle vereniging­en nog een speelronde afwerken.

Enkele speelronde­s terug had A Coconut de beste papieren om het kampioensc­hap te veroveren, maar het team presteert de laatste weken niet optimaal. Uit de laatste vier wedstrijde­n won het slechts één en verloor er drie. Het verlies kwam tegen Boma Star met 4-3, tegen Papatam met 3-2 en Slee Juniors met 3-1. Tussendoor won het team van hekkenslui­ter Caravan met 5-2. Door deze slechte reeks zakte het team uit Brokopondo van de tweede naar de vijfde plaats. A Coconut moet deze wedstrijd winnen om nog in de race te blijven om het kampioensc­hap.

Santos kan zich ook geen misstappen permittere­n, anders zal West United uitlopen; dit duel wordt een cruciale wedstrijd in de strijd om het kampioensc­hap. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Brokopondo in de thuishaven van A Coconut.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname