Times of Suriname

Sushant Singh Rajput: ‘Domme mensen worden beïnvloed door roem’

- Detective Byomkesh Bakshy, Shuddh Desi

M S Dhoni: The Untold Story heeft wonderen gedaan voor Sushant Singh Rajput’s carrière, maar op hetzelfde moment kwam zijn gedrag op evenemente­n onder het licht.

Sushant zegt dat hij niet ‘dom’ is om door roem te worden beïnvloed, maar tegelijker­tijd is hij niet gewillig om door de mening van andere mensen zijn beslissing­en te laten beïnvloede­n.

“Na M S Dhoni... zeiden mensen dat ik arrogant ben geworden, maar ze zien dingen hoe zij willen. Ik hou me niet bezig met hoe anderen over mij voelen... Ik weet hoe ik ben en hoe ik wil zijn,” zegt Sushant.

“Domme mensen worden door roem beinvloed. Ik wil geloven dat eenieder die een beetje intelligen­t is zal begrijpen dat naast het acteur zijn, er zoveel andere parameters zijn die het succes van een film beslissen en maken dat een acteur een ster wordt.”

Recent ging een video van Sushant viraal waarin hij zijn zelfbeheer­sing verloor bij een journalist, toen ze hem vroeg over de zaak van Kulbhushan Jadhav. De acteur weigerde om hierop te reageren en raakte betrokken in een woordenwis­seling met de journalist. Sushant, 31, zegt dat hij een persoon is die ‘mensen tevreden stelt’ en zal alleen reageren als hij meer weet over het onderwerp.

“Ik neem verantwoor­delijkheid over alles wat ik doe. Als aan mij een vraag wordt gesteld zal ik zeggen wat ik voel, niet wat iemand anders wil horen. Ik ben geen persoon die mensen tevreden stelt. Ik zal heel zelfverzek­erd zijn om mijn versie van dingen naar voren te brengen.”

Sushant zegt dat hij rijk en beroemd werd tijdens zijn televisie dagen en hij zou hiermee door kunnen gaan als geld zijn eindspel was. “We bepalen succes door geld en beroemdhei­d. Ze worden te serieus genomen. In eerste instantie, waren geld en beroemdhei­d ook belangrijk voor mij. Het was een grote plus voor mij toen het gebeurde, maar ik raakte gewend eraan tijdens mijn tv-dagen. Gelukkig deed ik iets wat ik echt leuk vond (acteren), anders weet ik niet wat ik met mijn carrière zou hebben gedaan.” Uiteindeli­jk verliet de acteur zijn tvshow Pavitra Rishta en maakte een indrukwekk­ende Bollywoodd­ebuut met Kai Po Che!.

“Ik verliet de universite­it en begon theaterwer­k te doen en toen begon tv van zelf. Ik raakte gewend aan tv en daarom heb ik het opgegeven. Ik heb tv niet opgegeven voor films. Ik wilde gewoon een ander mediaproje­ct en toen gebeurde Sushant, die aan films heeft gewerkt zoals: Romance, M S Dhoni... en binnenkort te zien zal zijn in een reïncarnat­ie drama Raabta, zegt dat hij zoveel mogelijk wil experiment­eren en niet bang is om te falen.

“Ik wil steeds falen om de juiste reden. Ik wil dat wij blootgeste­ld worden aan alle mooie films. Het is niet dat we het nu niet weten, maar omdat we angstig zijn. Ik probeer gewoon om daarvan los te komen en tot nu toe heb ik het overleefd.”

De acteur vertelt dat hij ook niet verlegen zal zijn om terug naar de tv-shows of theater te gaan als het niet lukt met films. “Ik weet dat kassuccess­en beslissen en als mijn films falen, wat mogelijk kan zijn omdat ik, dingen door blijf doen waarvan ik niet weet, zal ik terug naar tv-shows of

theater gaan.”

 ??  ?? Kai Po Che!.” (Times of India/ Foto: Bollywood Hungama.in)
Kai Po Che!.” (Times of India/ Foto: Bollywood Hungama.in)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname