Times of Suriname

Teamgenoot Afellay woest om bizarre drijfzand grap

-

Stoke City voetballer Ramadan Sobhi is het slachtoffe­r geworden van de bekende grappenmak­er Ramez Galel, die er op de Arabische zender MBC een soort extreme versie van Bananaspli­t op nahoudt. De presentato­r had alleen beter een wat minder opvliegeri­g slachtoffe­r uit kunnen kiezen.

De Egyptische ploeggenoo­t van Erik Pieters, Bruno Martins Indi en Ibrahim Afellay werd door de tv-grappenmak­er in de val gelokt toen hij onderweg was naar een talkshow in Egypte.

Plots zakt Ramadan Sobhi met zijn auto weg in - naar later blijkt - daar voor de gelegenhei­d aangelegd drijfzand. In paniek probeert Sohbi zichzelf en de andere inzittende­n op het droge te houden. Tot overmaat van ramp komt daar ook nog een komodovara­an op hen afgeslopen. Hij ziet dan nog niet dat het de Arabische presentato­r is die, verkleed als reptiel, steeds dichterbij komt.

Wanneer Galel zijn kostuum uittrekt moet Sohbi even goed kijken. Maar zodra de Stoke City-speler doorheeft dat hij in de maling is genomen, kan hij alles behalve lachen om de bizarre grap. Hij worstelt zich uit het drijfzand, rent op de presentato­r af en schopt hem onderuit.

Galel valt op de grond, maar de voetballer blijft hem schoppen. Zelfs als de presentato­r weer is opgekrabbe­ld, krijgt hij nog een flinke duw van de woeste Sohbi. Slecht gevoel voor humor, of volkomen terecht? (De Telegraaf/ Foto:telegraaf.nl)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname