Times of Suriname

Vier teams naar finalerond­e

-

VOETBAL – De kampioen SCV van de Livorno Sport Organisati­e moest tot het uiterste gaan om de finalerond­e van het lidbondent­oernooi, dat door de Surinaamse Voetbal Bond wordt georganise­erd, te halen. Naast SCV hebben ook Real Leiding, Jong Aurora en Real Coronie de finalerond­e gehaald.

SCV speelde zondag tegen Flamingo 3-3 gelijk. De eerste wedstrijd won SCV met 1-0. De semikampio­en Flamingo van de Lelydorp Sport Bond (LSB) moest deze wedstrijd winnen met een verschil van twee doelpunten om de finalerond­e te halen. Na veel verprutste kansen, stond Flamingo na 90 minuten spelen voor met 3-2. De totale score kwam hiermee op 3-3 en de wedstrijd werd verlengd. In de verlenging sloeg SCV toe en maakte het verlossend­e doelpunt. Flamingo kon het net niet meer vinden en werd met een totale score van 4-3 uitgeschak­eld.

Ook de kampioen Parana van de LSB heeft de finalerond­e niet gehaald. Parana had thuis met 1-0 gewonnen van kampioen Real Leiding van de Sport Organisati­e Leiding en Omgeving (SOLO). In de tweede wedstrijd op het Pechanveld won Real Leiding de wedstrijd met 4-1 en gaat met een totale score van 4-2 over naar de finalerond­e. De semikampio­en Jong Aurora van de Nieuwe Generatie Voetbal Bond en kampioen Real Coronie van de Coronie Sport Bond boekten ook een overwinnin­g in hun tweede wedstrijd om de finalerond­e te halen. Jong Aurora versloeg semikampio­en Paraguay van de Kwatta Sport Bond met 3-0 en gaat over met een totale score van 4-0. Real Coronie won met 3-2 van kampioen Groningen van de Saramacca Sport Bond. Real Coronie gaat naar de finalerond­e met een totale score van 5-4.

 ??  ?? Een spelmoment uit de wedstrijd tussen SCV en Flamingo in het Eddy Blackmanst­adion.
Een spelmoment uit de wedstrijd tussen SCV en Flamingo in het Eddy Blackmanst­adion.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname